«Ζέσταμα» για… κούπα

«Ζέσταμα» για… κούπα

Ο Παναθηναϊκός είναι… καταιγιστικός και στην μέτρια βραδιά του και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την ομάδα που πάει με σπασμένα τα γκάζια για ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών άπαντες τόνιζαν, δεξιά κι αριστερά, πως οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ θα είναι τα καλύτερα δυνατά τεστ για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ εν όψει τελικών και Ολυμπιακού. Γιατί, για να μην… κρυβόμαστε δεν υπάρχει λόγος να μην λέμε αλήθειες και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και με ανάλογο σεβασμό προς την μεγάλη έκπληξη της ομάδας του Προμηθέα και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα «κονταροχτυπηθούν» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός από τον πρώτο, κιόλας, αγώνα με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για ένα ακόμα πρωτάθλημα. Και αυτή τη φορά δεν το έδειξε επειδή έπαιξε καλό μπάσκετ. Όχι. Δεν έπαιξε. Έπαιξε καλή άμυνα για ένα ημίχρονο και μέχρι εκεί. Όμως, το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει μια ανάσα από μία ακόμα «100άρα» σβηστός, στο… ρελαντί, στην μέτρια βραδιά του δείχνει την δυναμική του. Δείχνει την ποιότητά του. Δηλαδή τι θα γινόταν, αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε καλά… ;

Τώρα οι «πράσινοι» έχοντας το 1-0 υπερ τους θέλουν να κάνουν ότι δεν έκαναν κόντρα στην Ρεάλ. Να υπερασπιστούν το ΟΑΚΑ να κάνουν το 2-0 και ουσιαστικά να τελειώνουν την σειρά, μιας και σε τέτοια περίπτωση ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας της Θεσσαλονίκη δεν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει 3 συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού.

Και φυσικά μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει η νέα… διαστημική εμφάνιση του Νικ Καλάθη. Δεν είναι μόνο τα στατιστικά του… Δεν είναι το triple double από το οποίο έφτασε μια ανάσα, δεν είναι το μόλις 1 λάθος του… Είναι η οξυδέρκειά του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι οι στιγμές που προσφέρει πάνω στο παρκέ και δεν αποτυπώνονται στο φύλλο της στατιστικής.

ΥΓ: Όποιος πίστευε ότι ο Ολυμπιακός θα δυσκολευόταν από τον Προμηθέα και δεν θα έδειχνε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτά που συνηθίσαμε το τελευταίο διάστημα είναι… άμπαλος. Προς Θεού. Σιγά μην εμφανιστεί ο Ολυμπιακός έτσι στους τελικούς. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου θα… πετάει στο ΟΑΚΑ.

 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved