Με… ανοιχτά χαρτιά!

Με… ανοιχτά χαρτιά!

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα κάνει χρόνια να επανέλθει, περιμένουμε σωτηρία από εκεί που δεν ξέρουμε!

Βλέπεις τελικό κυπέλλου όπου παίζουν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Δε μας ενδιαφέρει τι έγινε ποιος νίκησε κτλ. Μας ενδιαφέρει, όμως, πως είναι ξεκάθαρο το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι απίστευτα πίσω πλέον. Δεν μπορεί καν να μπει στην ίδια κουβέντα με τους συλλόγους που διεκδικούν κάτι. Στοιχείο που με τις δεσμεύσεις που προκάλεσε η διοίκηση Αλαφούζο δεν θα αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Μόνο προς το χειρότερο, καθώς για να βελτιωθούν τα πράγματα θα πάρει καιρό. Κι αυτό αν αλλάξει κάτι διοικητικά, επειδή με τα τωρινά δεδομένα ο μόνος πρωταθλητισμός στον οποίο μπορεί να ελπίζει το «τριφύλλι» είναι στην Football League, αν κι εκεί υπάρχουν ομάδες που θα δυσκολέψουν τα πράγματα (Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας κτλ).

Όλο το ενδιαφέρον πέρα από το να μείνει κάνας παίκτης στην ομάδα, αφορά την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ. Για την ακρίβεια, να έρθει μια επόμενη μέρα. Να γίνει κάτι. Αυτό το κάτι, όμως, δεν είναι να περάσει μέσα όποιος γουστάρει και να κάνει όσα γουστάρει. Για τον Παναθηναϊκό μιλάμε, οφείλουν όλοι να… παίζουν με ανοιχτά χαρτιά. Η ιστορία της Pan Asia είναι σε εξέλιξη και προχωρημένη. Ο έλεγχος μένει για να φανεί αν θα ολοκληρωθεί το deal. Οφείλουμε να εκφράσουμε μια απορία όμως. Προκαταβολικά ζητάμε συγγνώμη απ’ τους… υποστηρικτές του fund που ξαφνικά έχουν αυξηθεί. Λογικά θα είναι τίποτα παιδικοί φίλοι του Πιεμπονγκσάντ δεν εξηγείται αλλιώς. Και να πεις πως παραθέτουν επιχειρήματα και πληροφορίες, οκ, απόλυτα θεμιτό κανείς δεν μπορεί να πει κουβέντα. Αλλά είναι κομματάκι κωμικό να… βάζουν χέρι σε όποιον λέει κάτι που μπορεί να είναι κατά του Ταϊλανδού ή ενός fund. Μην το συνεχίσουμε όμως, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτά. Απλά καλό είναι να ξέρετε τι γίνεται γύρω σας.

Χωρίς να το κουράζουμε με σαχλαμαρίτσες και να είχαμε να λέγαμε. Γιατί ρε παιδιά κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να βρει το ποιοι είναι οι άνθρωποι και ποιες οι εταιρείες που θα μπουν στον Παναθηναϊκό; Η Pan Asia δηλαδή, από ποιους αποτελείται; Ξέρουμε τον Πιεμπονγκσάντ, ο άνθρωπος έχει εμπλακεί σε πολλά deals, σεβαστό λοιπόν. Αλλά δεν είναι ο επενδυτής. Δεν είναι αυτός που θα πάρει την ΠΑΕ. Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν την ΠΑΕ; Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τον οικονομικό έλεγχο; Εγώ; Εσείς; Ο Γιώργος από απέναντι;

Πραγματικά δεν περιμένουμε να είναι κάποιος… κολοσσός για να βάλει πολλά εκατομμύρια. Αλλά ρε γαμώτο τον Παναθηναϊκό πάνε να πάρουν. Είναι ντροπή να πουν ποιοι είναι; Ειδικά σε μια ομάδα που οι φήμες και τα σενάρια είναι πολλά, σε μια ομάδα που έχει γίνει πεδίο άσκησης πολιτικής για πολλούς, αυτονόητα καλό θα ήταν να ξέρουμε τι μας γίνεται. Αυτή η… μυστικότητα ενώ έρχονται για να σώσουν τον Παναθηναϊκό, γιατί να υπάρχει; Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε και για να γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Απλά σε μια κατεστραμμένη ΠΑΕ που έχει τραβήξει πολλά, είναι απαίτηση να κοιταζόμαστε στα μάτια πλέον. Με όλους από όπου κι αν κατάγονται…

Συνολικά έχουμε μπλέξει με έννοιες που δεν γνωρίζαμε στο ποδόσφαιρο. Fund, κονσόρτσιουμ, MoU, έχουν μπει όλα στη ζωή μας πλέον. Οκ νορμάλ, είναι της εποχής. Αλλά όλα στο φως. Την έχει πάθει αυτός ο σύλλογος με την εμπιστοσύνη που έδειξε με χαρακτηριστική ευκολία εκεί που δεν έπρεπε. Πλέον δεν «παίζεται» η δυναμική του μόνο. Αλλά η ίδια η ύπαρξή του. Μας συγχωρείτε λοιπόν, αλλά βλέπουμε χαρακτηριστική ευκολία στο να… καταπιούμε τα πάντα και να πούμε πάμε παρακάτω. Διότι εδώ δεν «παίζονται» τα συμφέροντα των media (τα εκφράζουν όσοι δουλεύουν σε αυτά), κρίνεται η ύπαρξη του Παναθηναϊκού. Επειδή κάπου τα έχουμε μπερδέψει, είναι αυτό που έχει πράσινο και άσπρο χρώμα με έμβλημα το τριφύλλι. Δεν είναι ένα… όχημα για να δημιουργεί υπεραξίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved