Ο Μπερτομέου έδειξε τον… φόβο του

Ο Μπερτομέου έδειξε τον… φόβο του

Μετά από μια ημέρα γεμάτη… ειδήσεις, ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την υποκριτική στάση του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague και την ατυχή προσπάθειά του να βάλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου απέναντι στον κόσμο του «τριφυλλιού»

Μετά την πρώτη ανάγνωση της επιστολής του Τζόρντι Μπερτομέου, την οποία υπέγραψαν οι 10 από τις 11 ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο (και αποτελούν την Euroleague) οι περισσότεροι θεώρησαν πως ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης έκανε κίνηση-ματ, στην κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Θεώρησαν πως ο Τζόρντι Μπερτομέου έδειξε τα… δόντια του στον ισχυρό άντρα του «τριφυλλιού» και τον έφερε προ τετελεσμένου, λέγοντας πως «εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό στην διοργάνωση, αλλά δεν θέλουμε τον Γιαννακόπουλο».

Μετά, όμως, από την δεύτερη και την τρίτη ανάγνωση της επιστολής και τα όσα ακλούθησαν αυτής, τότε φάνηκε πως ο Μπερτομέου δεν έδειξε τα δόντια του. Έδειξε τον… φόβο του. Ο υπάλληλος της διοργάνωσης, που βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται λόγω των ομάδων που του έδωσαν την δυνατότητα, τρέμει στην ιδέα να χάσει την καρέκλα του και τον μισθό του. Τρέμει… ολάκερος. Και βλέποντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει τα πάντα, στο πλαίσιο της νομιμότητας, για να αποδείξει το… στρεβλό του πράγματος, φοβάται ακόμα περισσότερο. Λειτουργεί πάνω στον πανικό του, εκτίθεται και δείχνει τις αδυναμίες του.

Άλλωστε μόνο τυχαία, ή μόνο… συμπτωματική δεν είναι η ημερομηνία που επιλέχθηκε από την Euroleague να βγει στο φως της δημοσιότητας η συγκεκριμένη επιστολή. Με τον Παναθηναϊκό μετά τα απανωτά «χειρουργεία» να μην έχει καταφέρει να προκριθεί στο Final-4 και να είναι εκτός διοργάνωσης, με την Euroleague να έχει ανακοινώσει επισήμως πως το θέμα του «τριφυλλιού» θα συζητηθεί το καλοκαίρι, ο Τζόρντι Μπερτομέου θέλησε να… προλάβει τα γεγονότα. Και έστειλε την επιστολή λίγες ώρες πριν από το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν. Ο ορισμός του… φόβου!

Η αρχή του… τέλος του

Αυτό που κάνει ο Γιαννακόπουλος είναι… ξεκάθαρο. Και το είπε και ο ίδιος μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πάτρικ Μπάουμαν. Προσπαθεί (μόνος του προς το παρόν) να βάλει ένα τέλος στο «δικατορικό» καθεστώς του Μπερτομέου. Στην ala carte διαχείριση των οικονομικών που έχουν έντονες οσμές σκανδάλων. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι πολλές από τις ομάδες που υπέγραψαν την επιστολή μπορεί να μην έχουν ιδέα για το τι γίνεται. Ο Παναθηναϊκός όμως ξέρει και οι επόμενες ημέρες θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Και πολλές… κωλοτούμπες.

Δεν γνωρίζει την έννοια της οικογένειας

Ο πανικός του Μπερτομέου φάνηκε σε ένα ακόμα σημείο. Στην… αισχρή προσπάθειά του να βάλει τον κόσμο του Παναθηναϊκού απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Και εκεί φάνηκε το πόσο δίκιο έχει ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» όταν κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που δεν έχει αρχές και ηθικές αξίες και έχει… μηδενικό σεβασμό στην οικογένεια. Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια. Ο κόσμος είναι στο πλευρό του Γιαννακόπουλου και ο Γιαννακόπουλος στο πλευρό του κόσμου. Έτσι πάει η δουλειά. Αφελής η προσπάθεια ενός… πνιγμένου να πιαστεί από τα μαλλιά του.

Απαντήσεις κύριε Μπερτομέου… Απαντήσεις

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει να πούμε και κάτι… θετικό για τον Τζόρντι Μπερτομέου. Με την τακτική του έχει καταφέρει να θέσει εκτός… πλάνου την σειρά των ερωτημάτων που θέτει όλη την σεζόν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Και έχει να κάνει την θέση του, έχει να κάνει με τα οικονομικά, αλλά και με την λειτουργία της όλης διοργάνωσης. Τόσοι μήνες έχουν περάσει και ο Ισπανός… κουβέντα. Τίποτα. Μόνο λεφτά ζητάει μέσα από τις.. τιμωρίες. Τρέμει ο άνθρωπος. Βλέπει τον Παναθηναϊκό να κάνει την αρχή του… τέλους του και τρέμει ακόμα περισσότερο γιατί βλέπει πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι την προσπάθεια του «τριφυλλιού».

ΥΓ1: «Όλα στον αέρα» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και έδωσε παράδειγμα τα όσα γίνονται με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και το πώς μοιράζονται τα λεφτά… Ο κύριος Μπερτομέου τι λέει για όλα αυτά;

ΥΓ2: «Την ποιότητα της ομάδας θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο όπως την έχουμε κρατήσει για 30 χρόνια» είπε ξεκάθαρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

ΥΓ3: Η αποκάλυψη των ραντεβού που έχουν «κλειστεί» στο Βελιγράδι έχει τεράστια σημασία. Τόσο για το τι θα βγει από τις συναντήσεις αυτές, όσο και για το πώς έφτασαν στο σημείο κάποιες ομάδες να έχουν έρθει σε επαφή με τον Γιαννακόπουλο και να υπογράφουν την ανακοίνωση κατά του. Πολύ… βρώμα η δουλειά!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved