Μαρίνο συνέχισε να  τους πονάς!

Μαρίνο συνέχισε να τους πονάς!

Τελικά ήρθε το πρώτο διπλό για την ομάδα και σε μία έδρα, όπου έχουν σκοντάψει οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 0-1 στην Λάρισα, όπου δεν κέρδισαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Και δεν κέρδισε απλά. Εξαφάνισε την Λάρισα από το γήπεδο. Η Λάρισα, που έμεινε μόνο στις κραυγές Κούγια και Φυντάνη πριν και μετά το ματς. Με τα λόγια δεν παίρνεις παιχνίδια ακόμα και αν έχεις αβάντα τον διαιτητή και τον βοηθό. Ο Στυλιάρας αρνήθηκε πέναλτι στον Στάικο στο 87, έδειξε κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα στον Γουάλας που άνοιξε με αγκωνιά την μύτη του Κάτσε, ενώ ο ένας βοηθός έκοψε με ανύπαρκτο οφ-σάιντ τον Λουντ στο 77, την στιγμή, που ήταν έτοιμος να σκοράρει .

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε, διότι εκτός από ψυχή είχε και συγκέντρωση , μεγάλη αμυντική προσήλωση στο πλάνο και έβγαλε εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση. Μία από αυτές κατέληξε σε γκολ από τον υπέροχο Λουντ και άλλη μία παραλίγο να μπει γκολ από το σουτ του Χατζηγιοβάνη. Αμυντικά όλοι βοήθησαν και η Λάρισα δεν έκανε φάση. Ο Μαρίνος και τα παιδιά του, παρά τον εσωτερικό πόλεμο, που δέχονται είναι εδώ και αρνούνται να παραδοθούν. Η ομάδα έχει βιαστεί από την διοίκηση με τόσες αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ, αλλά παρά τις αντίξοες συνθήκες και πάλι είναι εδώ.

Τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής και ο Μαρίνος προσπαθεί να φτιάξει μία ομάδα πάλι από την αρχή για να παίρνει αποτελέσματα. Πράγμα που σημαίνει προσήλωση αμυντική και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Αυτό δεν έγινε στα Γιάννενα και η ομάδα έχασε. Αυτό έγινε στην Λάρισα και η ομάδα νίκησε.

Το ξέρω, ότι κάποιοι στην διοίκηση σήμερα δεν είναι…..καλά. Η ομάδα κέρδισε. Τι θα πουν αυτή την εβδομάδα για τον Μαρίνο; Τι θα δώσουν στα παπαγαλάκια τους, για να γράψουν κατά του Μαρίνου. Αυτούς τους τύπους, που ξεπατώνουν κάθε μέρα τον Ουζουνίδη και περιμένουν στη γωνία μετά από κάθε άτυχο αποτέλεσμα. Τολμούν και γράφουν για μία ομάδα που παίζει χωρίς φορ, έχουν φύγει σχεδόν όλοι οι ποιοτικοί παίκτες, είναι όλοι απλήρωτοι και παρόλα αυτά στέκεται και προσπαθεί για το καλύτερο.

Μαρίνο ολος ο κόσμος του Παναθηναϊκού και όσοι αγαπάνε την ομάδα είναι μαζί σου. Συνέχισε να τους πονάς… Είναι τόσο προβλέψιμοι, που αύριο είμαι σίγουρος ότι θα διαβάσω, η θα ακούσω από τους γνωστούς (που έχουν τελειώσει στη συνείδηση του κόσμου αφού ζουν από τον διχασμό), ότι «μίκρυναν τον Παναθηναϊκό, πανηγυρίζουν τη νίκη με την Λάρισα και αποθεώνουν τον Μαρίνο που κέρδισε μία από τις χειρότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκα». Αυτά θα ακούσετε από αύριο, από αυτούς που λένε συνέχεια ψέμματα για να κάνουν την δική τους προπαγάνδα. Δεν πειράζει , ξυδάκι.

ΥΓ: Με τον Κούγια δεν θα ασχοληθώ καθόλου διότι ξέρω ποιος είναι και στο κάτω –κάτω δεν είναι και κάτι στον Παναθηναϊκό. Όμως είναι απαράδεκτος να είσαι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, να είσαι ο Βασίλης Κωνσταντίνου, να φιλιέσαι με έναν πρόεδρο ομάδας, που την προηγούμενη ημέρα έχει επιτεθεί κατά του Παναθηναϊκού και του Ουζουνίδη (άσχετα αν αυτό σε βόλευε εσένα και αυτόν που κάθε μέρα μιλάς και σου δίνει κατευθύνσεις) και μετά το παιχνίδι να λες στον Κούγια, ότι δεν είχες ιδέα για την ανακοίνωση, που έβγαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία είσαι πρόεδρος και έδωσες εντολή να βγει αυτή η ανακοίνωση. Ντροπή και κρίμα….


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Ράμματα ο Κάτσε

Παναθηναϊκός: Ράμματα ο Κάτσε

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 0-1: Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (video)

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 0-1: Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (video)

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved