Ολυμπιακοί Αγώνες 2012-Μπάσκετ: Τραυματίας ο Μασιούλις
Ο Γιόνας Μασιούλις δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Λιθουανίας με τις ΗΠΑ (94-99).
Ο προπονητής, Κεστούτις Κεμζούρα, θέλησε να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας, καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Ο 27χρονος φόργουορντ νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά οι εκτιμήσεις των γιατρών της «Λιέτουβα» λένε πως δεν έχει κάτι σοβαρό.
«Ο Γιόνας δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί. Την Παρασκευή (3/8) δεν προπονήθηκε λόγω προβλήματος στον αστράγαλο», ήταν τα λόγια του Κεμζούρα μετά την ήττα με 99-94 από τις ΗΠΑ για να προσθέσει:
«Θέλαμε έναν παίκτη με καλό χειρισμό της μπάλας. Οι Αμερικανοί πίεζαν και θέλαμε τουλάχιστον δύο παίκτες με καλό χειρισμό της μπάλας. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε με τον Γιόνας, τη στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες έπαιζαν καλά. Ο Ρίμας (σ.σ. Καουκένας) αγωνίστηκε ελάχιστα, αλλά αμφότεροι θα ‘ναι έτοιμοι για τη συνέχεια. Κάποιοι τα πηγαίνουν καλύτερα από τους άλλους».