vivo X90 Pro 5G: Φωτογραφία από κινητό που ξεπερνά τους νόμους της φυσικής κάνοντας τη νύχτα μέρα

vivo X90 Pro 5G: Φωτογραφία από κινητό που ξεπερνά τους νόμους της φυσικής κάνοντας τη νύχτα μέρα

Όσοι έχουμε μετατρέψει το smartphone μας σε ένα «θησαυροφυλάκιο» ανεκτίμητων στιγμών από τη ζωή μας, δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτό.

Διότι τη στιγμή που συμβαίνει κάτι που θέλουμε να κρατήσει για πάντα, ο φακός του κινητού μας, μας δίνει τη δυνατότητα να την απαθανατίσουμε, απλώς με ένα άγγιγμα στην οθόνη του.

Και αν υπάρχει κάτι που σίγουρα προβληματίζει εμάς που ασχολούμαστε ερασιτεχνικά, αλλά εντατικά με τη φωτογραφία, είναι όλες εκείνες οι φορές που η στιγμή που θέλουμε να «αιχμαλωτίσουμε» είναι πράγματι συναρπαστική και απερίγραπτη, αλλά οι συνθήκες δεν εξυπηρετούν ώστε να τη «φυλάξουμε» σε μία φωτογραφία.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δεν είμαστε επαγγελματίες για να επενδύσουμε σε μία εξελιγμένη φωτογραφική μηχανή, άσχετα αν μερικές λήψεις μας αποδεικνύουν το αντίθετο. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την κάθε στιγμή, ακόμη και τις φορές που οι συνθήκες δεν είναι με το μέρος μας;

Για να απαντήσουμε στη συγκεκριμένη ερώτηση, αρκεί να τραβήξουμε μία φωτογραφία τον έναστρο ουρανό, χρησιμοποιώντας το νέο vivo X90 Pro 5G. Διότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι εξοπλισμένη με τα χαρακτηριστικά που υπόσχονται πως ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού, μπορούν να κάνουν τη νύχτα… μέρα και να φέρουν τον ουρανό με τ’ άστρα στην οθόνη μας!

vivo3a

Πώς το vivo X90 Pro 5G επαναπροσδιορίζει τη σχέση μας με τη φωτογραφία

Αλήθεια, πόσες φορές θελήσαμε να απαθανατίσουμε έναν εντυπωσιακό, ξάστερο ουρανό, για να τον μοιραστούμε με τους φίλους μας στα social media όμως το τελικό αποτέλεσμα που είδαμε στην οθόνη μας, δεν μπορούσε να συγκριθεί με το λαμπερό θέαμα που βλέπαμε; Πόσα στιγμιότυπα από πάρτι και καλοκαιρινά ξενύχτια χάθηκαν για πάντα, επειδή ξέραμε πως η κάμερα του smartphone μας δεν μπορούσε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού; Όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές, λοιπόν, αυτό που χρειαζόμασταν ήταν ένα smartphone, όπως το vivo X90 Pro 5G.

Διότι η «ναυαρχίδα» του κορυφαίου κατασκευαστή smartphone της Κίνας, δηλαδή της vivo, διαθέτει μία προηγμένη κύρια κάμερα 1 ίντσας ZEISS (δηλαδή της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας οπτικό-μετρικών), η οποία περιλαμβάνει έναν αισθητήρα IMX989 που προσφέρει 77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας, καθώς και το μεγαλύτερο φωτογραφικό διάφραγμα στην αγορά. Κάπως έτσι, όχι μόνο κάνει τη νύχτα… μέρα, αλλά δημιουργεί φωτογραφίες και βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, με ανάλυση 4Κ ή 8Κ. Επιπλέον, χάρη στην επένδυση χρώματος Τ* -ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων ZEISS- μπορεί και πετυχαίνει έναν επαναπροσδιορισμό στη φωτεινότητα της εικόνας, στην απόδοση, στο λυκόφως και στη λαμπρότητα.

vivo3b

Μία πρωτόγνωρη, πιο ζωντανή εμπειρία χρήσης με 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα

Ομολογουμένως, μία εξελιγμένη και αξιόπιστη κάμερα, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε συνθήκη, είναι ένας καλός λόγος για να αντικαταστήσουμε την τωρινή συσκευή μας με το κορυφαίο vivo X90 Pro 5G. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος λόγος, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε από μία συσκευή, η οποία σε βάθος χρόνου μετατρέπεται σε μία προέκταση του εαυτού μας. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά; Σίγουρα, οι δύο πολύ ισχυροί επεξεργαστές οι οποίοι μας προσφέρουν ανεπανάληπτη ποιότητα και απόδοση, καθώς και η τριπλή προστασία ματιών, η οποία μας προφυλάσσει από την ακτινοβολία της οθόνης.

Και μιλώντας για οθόνη, αξίζει να αναφέρουμε πως το vivo X90 Pro 5G είναι μία συσκευή που θα μας συστήσει μία βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, διότι με την edge display οθόνη της, η οποία υποστηρίζει και τη λειτουργία HDR10+, μπορεί και αναπαράγει έως και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα. Κάπως έτσι, μας εγγυάται πως κάθε οπτικοακουστική εμπειρία, η προβολή ενός video ή η απόλαυση ενός online game, θα έχει μία πρωτόγνωρα πραγματική αίσθηση, σαν να βρισκόμαστε μέσα σε αυτήν και να μην είμαστε απλώς θεατές.

vivo3c

Αν θέλουμε, λοιπόν, οι πολύτιμοι «θησαυροί» που κρατάμε στη μνήμη του smartphone μας, δηλαδή τα βίντεο και οι φωτογραφίες μας, να αποτυπώνουν τη ζωντάνια και τη μοναδικότητα της κάθε στιγμής, το  vivo X90 Pro 5G είναι ο «σύμμαχος» που θα μας βοηθήσει να το καταφέρουμε. Χάρη στα high tech χαρακτηριστικά, τους δύο επεξεργαστές και τις προηγμένες λειτουργίες του, θα μας χαρίσει τα πιο δυνατά, συναρπαστικά στιγμιότυπα, αυτά που θα κερδίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον και τα likes των διαδικτυακών μας φίλων.


Λίβερπουλ: Δάκρυσε ο Κλοπ διαβάζοντας γράμματα των οπαδών μετά το «αντίο» του (vid)
Λίβερπουλ: Δάκρυσε ο Κλοπ διαβάζοντας γράμματα των οπαδών μετά το «αντίο» του (vid)
Σπόρτινγκ: Θέλει να κλείσει την καριέρα του στα «Λιοντάρια» ο Νάνι
Σπόρτινγκ: Θέλει να κλείσει την καριέρα του στα «Λιοντάρια» ο Νάνι
Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ύποπτοι για διαφθορά Μέσι, Πικέ, Ρουμπιάλες και Τσέφεριν
Σκάνδαλο στην Ισπανία: Ύποπτοι για διαφθορά Μέσι, Πικέ, Ρουμπιάλες και Τσέφεριν
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved