vivo X90 Pro 5G: To κορυφαίο φωτογραφικό smartphone ξεπερνά τους νόμους των οπτικών

vivo X90 Pro 5G: To κορυφαίο φωτογραφικό smartphone ξεπερνά τους νόμους των οπτικών

Η αλήθεια είναι πως λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την ανάγκη σου να απαθανατίζεις κάθε ξεχωριστή στιγμή στην καθημερινότητά σου με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να κάνεις την δική σου στιγμή να ζει για πάντα.

Από τη συνάντηση για το ντέρμπι που θα δεις με φίλους στο σπίτι ή το γκολ που έβαλες στο 5x5 που έπαιξες μετά από καιρό, μέχρι την επετειακή φωτογραφία από την καθιερωμένη έξοδο με τους συναδέλφους και την εξόρμηση που κανόνισες το Σαββατοκύριακο. To σίγουρο είναι πως κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σου, αξίζει μία θέση στο «άλμπουμ» των αναμνήσεών σου.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα μπορέσεις να «απογειώσεις» τις φωτογραφικές στιγμές που έχουν από πίσω τη δική τους ιστορία; Πώς θα καταφέρεις να μην χάνεις την παραμικρή λεπτομέρεια, ειδικότερα όταν βρίσκεσαι σε έναν σκοτεινό ή πολυσύχναστο χώρο; Πώς θα βγάζεις φωτογραφίες επαγγελματικών προδιαγραφών, εύκολα και γρήγορα;  Κι όμως, οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα εξαρτώνται από το smartphone που έχεις επιλέξει να σε συντροφεύει. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεσαι να είσαι photo expert για να είσαι pro στις φωτογραφίες.

Βέβαια, με το κινητό σου τηλέφωνο να «πρωταγωνιστεί» σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου, η επιλογή του «Νο1» smartphone έχει αναδειχθεί σε μία σχετικά περίπλοκη υπόθεση στις μέρες μας. Και δεδομένου ότι στην αγορά υπάρχουν πλέον αναρίθμητες διαθέσιμες επιλογές, έχει σημασία να κάνεις πρώτα την έρευνά σου, προτού οδηγηθείς στην ιδανική για εσένα.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικά κριτήρια που θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιλογή του νεότερου και κορυφαίου flagship smartphone της vivo, δηλαδή του vivo X90 Pro 5G, ώστε ο «φωτογραφικός επαναπροσδιορισμός» που θα σε κάνει photo expert, να είναι κυριολεκτικά στα χέρια σου!

Απολαμβάνοντας μία φωτογραφική μηχανή στην τσέπη σου

Πόσες φορές έχει τύχει στο τέλος ενός φιλικού αγώνα με τους κολλητούς σου ή όταν μαζεύεστε για μπύρες όλη η αντροπαρέα, να θέλεις να απαθανατίσεις τη στιγμή, με την πιο τεχνολογικά προηγμένη κινηματογραφική και φωτογραφική ευκρίνεια, αλλά οι συνθήκες απόλυτου σκοταδιού δεν σου δίνουν την ευκαιρία; Ακριβώς γι’ αυτό, είναι απαραίτητο το smartphone που θα επιλέξεις, να μην σου βάζει όρια. Και αυτήν τη δυνατότητα σου προσφέρει η κορυφαία εταιρεία smartphone στην Κίνα και το vivo X90 Pro 5G.

Αναρωτιέσαι πώς το καταφέρνει αυτό; Μάθε, λοιπόν, πως το συγκεκριμένο smartphone κάνει τη νύχτα... μέρα! Συγκεκριμένα, ο κινεζικός κολοσσός ενώνει τις δυνάμεις του με τη γερμανική εταιρεία οπτικών ZEISS και στήνει γύρω από τον τεράστιο αισθητήρα IMX989 της Sony, ένα αξιοζήλευτο φωτογραφικό σύνολο, έτοιμο να υπηρετήσει κάθε σου ανάγκη, προσφέροντας τον μεγαλύτερο αισθητήρα που έχει ενσωματωθεί μέχρι σήμερα σε smartphone, μεγέθους μίας ίντσας και 77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας, ακόμα και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού!

Και για εσένα που το τέλειο smartphone για επαγγελματικές φωτογραφίες πάντα και παντού είναι προϋπόθεση, αρκεί να γνωρίζεις πως το vivo X90 Pro 5G ενσωματώνει ένα σύστημα τριπλής οπίσθιας κάμερας και συγκεκριμένα, 50MP για την κύρια κάμερα, 50MP για τις λήψεις σε στυλ πορτρέτου και  12MP για τις wide λήψεις, ενώ συγχρόνως εξοπλίζεται και με εμπρόσθια κάμερα 32MP. Τι σημαίνει αυτό; Πως μεταξύ άλλων, προσφέρει δραστική μείωση των αντανακλάσεων για απίστευτη ευκρίνεια και επεξεργασία εικόνας επαγγελματικών προδιαγραφών.

Picture2

Εξασφαλίζοντας μία Φωτογραφική Εμπειρία Επαγγελματικού Επιπέδου

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο τεχνολογικά; Τι θα έλεγες, λοιπόν, να γνωρίσεις και τις υπόλοιπες τεχνολογικές λειτουργίες του vivo X90 Pro 5G, όπως είναι η μεγάλη οθόνη AMOLED 6.78 ιντσών Full HD+ με υποστήριξη HDR10+, μέσω της οποίας θα απολαύσεις πλούσια και ρεαλιστικά χρώματα, η έντονη φωτεινότητα και η εξαιρετική αντίθεση χάρη και στην XDR Engine; Και επειδή, η υγεία μας είναι πάνω από όλα, μάθε πως η συγκεκριμένη οθόνη προστατεύει τα μάτια σου από την κόπωση, απογειώνοντας σε συνδυασμό με το σύστημα δύο ηχείων την ποιότητα των οπτικοακουστικών εμπειριών που απολαμβάνεις.

Και τώρα θα μου πεις, καλά όλα αυτά όμως, μέσα στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, δεν γίνεται να μην εστιάσεις και στην ταχύτητα που προσφέρει ένα smartphone. Κακά τα ψέματα, όσο και αν ψάχνεις τρόπους να χαλαρώσεις και να είσαι stress free στη ζωή σου, η ταχύτητα είναι όλα όσα ζητάς από το καθετί, ειδικότερα από το κινητό σου τηλέφωνο. Γι’ αυτό και ο ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Dimensity 9200 (4nm) με τη βοήθεια της μνήμης RAM 12GB και της τεχνολογίας Extended RAM 3.0, που χαρίζουν αποτελεσματικότητα σε κάθε εντολή σου, αλλά και η εσωτερική μνήμη 256GB… είναι το «γκολ» στο 90’, που θα σε πείσει ευθύς αμέσως πως το vivo X90 Pro 5G είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

Picture1

Όσο για εσένα που μετά από μία απαιτητική ημέρα στο γραφείο, το μόνο που μπορεί να σε χαλαρώσει είναι να κάνεις catch up σε όλες τις «φάσεις» του match που δεν πρόλαβες να δεις, στα play offs του προηγούμενου αγώνα ή στις φωτογραφίες που τράβηξες αμέσως μετά το τέλος του φιλικού με την παρέα σου, μην το σκέφτεσαι άλλο! Το vivo X90 Pro 5G, χάρη στο δίκτυο 5G με αστραπιαίες ταχύτητες σε streaming περιεχόμενο, downloading αρχείων, online gaming και πλοήγηση στο Internet, θα γίνει ο tech «σύμμαχος» που θα σε χαλαρώνει καθημερινά και συγχρόνως, θα σε αναδείξει στον απόλυτο photo expert της παρέας!


Κιλιάν Εμπαπέ: Ανέβασε παιδικές του φωτογραφίες με Ρονάλντο και Ρεάλ - «Στο κλαμπ των ονείρων μου»
Κιλιάν Εμπαπέ: Ανέβασε παιδικές του φωτογραφίες με Ρονάλντο και Ρεάλ - «Στο κλαμπ των ονείρων μου»
Μέγας είσαι Τζόκοβιτς και θαυμαστά τα έργα σου!
Μέγας είσαι Τζόκοβιτς και θαυμαστά τα έργα σου!
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Αλλαγή ώρας στο Game 2 των τελικών της Basket League
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Αλλαγή ώρας στο Game 2 των τελικών της Basket League
Εθνική Ελλάδας: «Μεγάλη τιμή και ανυπομονησία» - Ο Ντόη για την κλήση του
Εθνική Ελλάδας: «Μεγάλη τιμή και ανυπομονησία» - Ο Ντόη για την κλήση του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved