Τι ώρα παίζουμε την Πέμπτη;
SHARE

Τι ώρα παίζουμε την Πέμπτη;

Πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται συχνά; Νιώθεις ότι η μνήμη σου σε εγκαταλείπει; Δεν θυμάσαι καν τι ώρα παίζει η ομάδα σου; Συχνά όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι έχουμε ξεχάσει ή δυσκολευόμαστε να μάθουμε κάτι νέο. Σε πολλές περιπτώσεις η κούραση μπορεί να είναι η αιτία για τέτοια προβλήματα.

Όμως και η ηλικία καθώς προχωρά μπορεί να επιδεινώσει τις ικανότητες του εγκεφάλου όσον αφορά στη δύναμη της μνήμης.

Ήδη από την ηλικία των 20 ετών, αρχίζουμε να χάνουμε εγκεφαλικά κύτταρα. Δεν τα χάνουμε απότομα,αυτό συμβαίνει σταδιακά. Επίσης ο οργανισμός μας αρχίζει να παράγει λιγότερες από εκείνες τις χημικές ουσίες που χρειάζονται για τη λειτουργία του εγκεφάλου. Όσο προχωρά η ηλικία τόσο περισσότερο, οι παραπάνω αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν τη μνήμη μας.

Η ενίσχυση της  μνήμης όμως, είναι εφικτή μέσα από προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον σκοπό αυτό! Το SUPERFOODS® MEMOACT είναι ο σύμμαχός σου στη μνήμη και θα σε βοηθήσει με τον πιο φυσικό τρόπο!

 Πότε χρειάζεται τόνωση της πνευματικής δραστηριότητας;

 - Όταν έχεις να κάνεις πολλά πράγματα, το μυαλό σου κουράζεται

- Όταν παρατηρείς ότι και πολλές φορές το μυαλό σου αδυνατεί να συγκεντρώσει πληροφορίες ή να θυμηθεί γεγονότα που θεωρεί δευτερεύοντα

-  Ακούς συχνά  τον εαυτό σου  να λέει: «Τι έλεγα τώρα;», ξεχνάς λέξεις, ονόματα ή φυσιογνωμίες;

- Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και η προσοχή σου διασπάται συνεχώς; Ίσως αυτά να είναι τα πρώτα σημάδια ότι η μνήμη και η ικανότητα συγκέντρωσής σου είναι αδύναμη ή αρχίζει να εξασθενεί.

Τι περιέχει το MemoACT;

MemoACT

Το SUPERFOODS® MEMOACT είναι συνδυασμός τεσσάρων φυτών: Κακάο, Ελευθερόκοκκος, Πράσινο Τσάι Και Ιπποφαές.

Το Κακάο συμβάλλει στην υγιή νοητική λειτουργία και την ενίσχυση της μνήμης. Αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών στον πλανήτη. Μάλιστα, οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει υπερέχουν ποσοτικά σε σχέση με τα περισσότερα τρόφιμα.

Ο Ελευθερόκοκκος έχει προσαρμογόνο δράση και συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Χαρίζει πνευματική διαύγεια και χρησιμοποιείται σε περιόδους κούρασης και μείωσης της ικανότητας για εργασία και συγκέντρωση .

Το Πράσινο Τσάι περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά (πολυφαινόλες) και καφεΐνη.Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη και τις νοητικές λειτουργίες.

Το εκχύλισμα του Ιπποφαούς είναι πηγή πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση οξειδωτικού στρες που δημιουργείται σε περιόδους αυξημένων πνευματικών απαιτήσεων.

Με λίγα λόγια, το MemoACT είναι το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας, της συγκέντρωσης, της γνωσιακής λειτουργίας και της μνήμης. Πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου το SUPERFOODS® MEMOACT και αντιμετώπισε την κάθε ημέρα με συγκέντρωση και πνευματική διαύγεια!

Ολυμπιακός-Λαμία: Με φόρα από την Ευρώπη
Ολυμπιακός-Λαμία: Με φόρα από την Ευρώπη
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/12)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/12)
Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies