Ο κίνδυνος που κρύβεται στα γνωστά σας noodles
Αν ανήκετε σε εκείνους που καταναλώνουν συχνά τα συσκευασμένα ζυμαρικά τύπου noodles, τότε διατρέχετε έναν κίνδυνο που δεν τον γνωρίζατε μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με έρευνα από το πανεπιστήμιο του Harvard, οι γυναίκες που καταναλώνουν "στιγμιαία" noodles (δλδ εκείνα που είναι συσκευασμένα και χρειάζονται μόνο καυτό νερό για να ετοιμαστεί το γεύμα) τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο μεταβολικού συνδρόμου.
Δείτε περισσότερα στο onmed.gr