Τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν τη Σπάρτη... με υπογραφή Δ. Γιαννακόπουλου
SHARE

Τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν τη Σπάρτη... με υπογραφή Δ. Γιαννακόπουλου

Ολοένα και πιο αισθητή γίνεται η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σπάρτη.

Η μεγάλη αγάπη του για τον τόπο καταγωγής της οικογένειας Γιαννακόπουλου, φαίνεται πως θα αποτελέσει και την κινητήρια δύναμη για το πέρασμα της Σπάρτης στη νέα εποχή! Ηδη, σε αθλητικό επίπεδο η δραστηριοποίησή του στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, την ΑΕ Σπάρτη, είχε τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς μετά την κατάκτηση του νταμπλ βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στη Γ' Εθνική. Ομως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δημιουργήσει ήδη ένα μεγαλεπήβολο πλάνο, έχοντας δηλώσει δημόσια εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα, η Σπάρτη να αποκτήσει την εικόνα που αρμόζει σε ο,τι αντιπροσωπεύσει για την Ελλάδα και την ιστορία της.  

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του τοπικού ενημερωτικού site report24.gr, έγινε γνωστή δια στόματος του Δημάρχου Σπάρτης Σταύρου Αργειτάκου, η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει το κόστος για τη μελέτη της ανακατασκευής του ιστορικού XENIA Σπάρτης.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός το newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του XENIA, αλλά και στις γενικότερες προθέσεις του για την ανάπτυξη της Σπάρτης.

Αναλυτικά όσα είπε ο ο Αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ ανέφερε:

«Σαφέστατα και θα αναλάβω το κόστος της μελέτης για το XENIA Σπάρτης. Πρέπει να γνωρίζετε όμως, ότι και αυτή η ενέργεια, είναι μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού, σε συνεργασία με τους επίσημους φορείς της Σπάρτης και της Λακωνίας οι οποίοι έχουν δεσμευτεί ότι θα σταθούν αρωγοί σε αυτήν την πρωτοβουλία, που όραμα έχει την αναγέννηση της Σπάρτης και την ανάδειξή της σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς. Το αξίζει η ιστορία της. Το αξίζουν οι Σπαρτιάτες. Το αξίζει ολόκληρη η Ελλάδα.

Ενδεικτικά σας αναφέρω μερικούς από τους βασικότερους άξονες δράσης που έχουμε σχεδιάσει και συζητήσει τόσο με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Πέτρο Τατούλη όσο και με τον Δήμαρχο Σπάρτης Σταύρο Αργειτάκο, οι οποίοι και μας έχουν δηλώσει ευθέως ότι στηρίξουν κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην ανάπτυξη της Σπάρτης και της ευρύτερης Λακωνίας.

Επιγραμματικά λοιπόν:

1. Η κατασκευή του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου: Ο μεγάλος στόχος, η ανάδειξη της πλούσιας ιστορίας του τόπου μας.
2. Η κατασκευή πρότυπης μονάδας ιατρικού τουρισμού.
3. Η κατασκευή προπονητικού κέντρου στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.
4. Η κατασκευή θεματικού πάρκου πολλαπλών δράσεων,με σημείο αναφοράς τον Λεωνίδα και τους 300.

Αυτές είναι οι μεγάλες παρεμβάσεις που πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν την εικόνα της Σπάρτης ριζικά και θα φέρουν την ανάπτυξη στον τόπο. Το όραμά μας είναι η Σπάρτη να αποκτήσει και πάλι τη θέση που για αιώνες κατείχε στο παγκόσμιο στερέωμα.

Με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα θα τα καταφέρουμε».

Εδώ θα χτιστεί το νέο σπίτι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (video)
Εδώ θα χτιστεί το νέο σπίτι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 11/12 (video)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων 11/12 (video)
«Τσέκαρε» το Βαρδινογιάννειο η κλιμάκιο της ΕΠΟ
«Τσέκαρε» το Βαρδινογιάννειο η κλιμάκιο της ΕΠΟ
Ο διεθνής βετεράνος καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Κακιούζης σε δωρεάν σεμινάριο Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Ο διεθνής βετεράνος καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Κακιούζης σε δωρεάν σεμινάριο Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies