Ανώνυμο φονικό γενόσημο εντόπισε η δίωξη
Ανώνυμα γενόσημα φάρμακα-δολοφόνους, που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν τη στυτική λειτουργία, διαφήμιζε σε άνδρες και πωλούσε μέσω Internet, 35χρονος από τη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για σκευάσματα που παράγονται υπό ανεξέλεγκτες συνθήκες σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές, η Κίνα, η Ινδία, το Ισραήλ και το Πακιστάν, τα οποία έχουν επανειλημμένα «συλληφθεί» να προκαλούν σοβαρότατες παρενέργειες, ακόμη και θάνατο των χρηστών τους.
Πρόκειται για νέα μεγάλη επιτυχία της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του υποδιευθυντή της, Μανώλη Σφακιανάκη, που ξεσκέπασε τον 35χρονο, ο οποίος διακινούσε παράνομα, μέσω Internet, τα ανώνυμα φονικά γενόσημα φάρμακα.
Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη, που διαφήμιζε και διέθετε προς πώληση, σε ηλεκτρονικό κατάστημα ιδιοκτησίας του, μη εγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και ιδιαίτερα επικίνδυνα σκευάσματα που -υποτίθεται ότι- ενισχύουν τη στυτική λειτουργία.