Τόμας Πρωτόπαπας: Τι λέει ο κολλητός φίλος του και η οργή για τις φωτογραφίες!

Ο Τόμας Πρωτόπαπας συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του. Η οικογένειά του παραμένει δίπλα του με την ελπίδα πως κάτι καλό θα συμβεί.

Τόμας Πρωτόπαπας: Τι λέει ο κολλητός φίλος του και η οργή για τις φωτογραφίες!

Όμως κάποιοι φίλοι του, εκτός από λυπημένοι είναι και εξοργισμένοι με όσα βλέπουν και όσα ακούν και αφορούν το νεαρό ηθοποιό.

Χθες το βράδυ, η κατάσταση του Τόμας επιδεινώθηκε. Όμως είναι κάτι που οι γιατροί δεν λαμβάνουν υπόψη, όπως μας μετέφεραν μέσα από το νοσοκομείο καθώς είναι απλές διακυμάνσεις. Το σίγουρο είναι ένα. Πώς η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη.

Ωστόσο ο επιχειρηματίας Χρήστος Δεληλάμπρος «ανέβασε» ένα κείμενο στη σελίδα του στο Facebook για να γνωστοποιήσει σε όλους πως δεν θα κάτσει πια με σταυρωμένα τα χέρια: «3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ Κ ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΗΜΑ Σ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ.ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Κ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΥ «ΠΑΡΤΥ» ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΟ Κ ΣΑΡΚΟΒΟΡΟ.ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΜΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΑΣΗ Κ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ…..TOO MUCH INFORMATION VAMBIRES!!!!»

Μάλιστα λίγη ώρα μετά, μιλώντας με τη Σπυριδούλα Τριάντου, ήταν εξοργισμένος με όλο αυτό που γίνεται. Τι τον ενόχλησε ώστε να ξεσπάσει; Οι φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητο, όπως της είπε. Σήμερα το πρωί σε επικοινωνία που είχα μαζί του, ο νεαρός επιχειρηματίας θέλησε να στείλει ένα μήνυα σε όλα τα «βαμπίρ» που αρέσκονται το να βλέπουν ή να προωθούν τέτοιες εικόνες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gossip-tv.gr.