Μοίρασε συγχαρητήρια

Μοίρασε συγχαρητήρια

Η διοίκηση της ομάδας της Σητείας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην οποία τερμάτισε η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης:

«Σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα...

τερμάτισε η ομάδα μας στην καθόλα αξιοπρεπή τρίτη θέση νικώντας με αποτέλεσμα 0-2 εκτός έδρας στην Κριτσά την κατά πολύ αξιόμαχη ομάδα του Βραχασίου. Η νίκη της ομάδας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη καθώς εκτός από τα δύο τέρματα που σημείωσε είχε και δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για να κερδίσει το παιχνίδι με ευρύτερο αποτέλεσμα.

Τέλος πάντων όμως, τέλος καλό όλα καλά, και η ομάδα μας γύρισε στη Σητεία αργά το βράδυ κουβαλώντας στις αποσκευές της τους τρεις βαθμούς της νίκης που την κατατάσσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος του Α΄ τοπικού της ΕΠΣ Λασιθίου.

Συνάμα μια γλυκόπικρη γεύση διακατείχε ποδοσφαιριστές και παράγοντες έχοντας συνειδητοποιήσει όλοι ότι η ομάδα μας άξιζε ακόμα και το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά στο τέλος του παιχνιδιού όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές έλεγαν «ας είχε ακόμα πέντε αγωνιστικές».

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες υψηλής τεχνικής και αυτό οφείλεται περισσότερο στο άγχος που κυριαρχούσε στους ποδοσφαιριστές μας αλλά και σε κάποιες απουσίες που δεν έλλειπαν για άλλη μια φορά. Ήταν όμως παιχνίδι δυνατό, με πάθος, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν τη νίκη για τους δικούς της λόγους η κάθε μία. Η ομάδα μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι εκτός από ποδοσφαιριστές με άριστη τεχνική κατάρτιση διαθέτει και τεράστια αποθέματα δύναμης έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται επάξια στις απαιτήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού και στις προσδοκίες των φίλων της.

Αυτό όμως πραγματικά που είναι άξιο αναφοράς είναι η τρελή κούρσα που έκανε η ομάδα μας τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος (αήττητη) ξεκινώντας από τη δέκατη θέση στην οποία είχε βρεθεί λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και που τότε η ομάδα κυριολεκτικά ταλανιζόταν από συνεχείς τραυματισμούς, τιμωρίες ποδοσφαιριστών και γιατί όχι και εσωστρέφεια. Μπόρεσε όμως να τα ξεπεράσει όλα αυτά να σηκώσει το ανάστημα της, να βρει την χαμένη ταυτότητα της, να γίνει ομάδα και να κερδίσει τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων των φιλάθλων του Νομού.

Αυτά τα παιδιά τοποθέτησαν την ομάδα της καρδιάς μας σε μία θέση του βαθμολογικού πίνακα που της ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, καθότι τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου η ομάδα μας τερμάτιζε σε χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα πέρυσι τερμάτισε έβδομη. Αυτή η ανατροπή του σκηνικού από κομπάρσοι, πρωταγωνιστές είναι το πρωτάθλημα μας για φέτος.

Αποδείξατε σε όλους ποιες είναι οι δυνατότητες σας και περάσατε ένα ηχηρό μήνυμα, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας για το μέλλον.

Εμείς το λιγότερο που χρωστάμε να σας πούμε είναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, γιορτάστε την επιτυχία αυτή γιατί σας ανήκει.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι, να επιστρέψετε στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις τη νέα σαιζόν όλοι υγιείς, για να συνεχίσετε την φετινή σας προσπάθεια και του χρόνου.

Εμείς θα είμαστε κοντά σας να στηρίξουμε και αυτήν σας την προσπάθεια γιατί οι φιλοδοξίες σας έχουν κοινό παρονομαστή με τις δικές μας φιλοδοξίες και το όραμα μας για αυτήν την ομάδα έχοντας βάλει ήδη τον πήχη πολύ ψηλά.

Τελειώνοντας θέλω να σας πω ένα τελευταίο «...παίξατε πάλι σαν λιοντάρια είσαστε όλοι παλικάρια...»

Ο πρόεδρος

Το Δ.Σ.»



Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved