Σερπετζόγλου: «Έχουμε πίστη σε αυτό που κάνουμε»

Σερπετζόγλου: «Έχουμε πίστη σε αυτό που κάνουμε»

Στην σκληρή δουλειά και στην επιμονή για την επίτευξη του στόχων αποδίδει ο Δημήτρης Σερπετζόγλου, την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί ο Θρίαμβος Αθηνών στον 1ο όμιλο της Β΄Αθηνών.

Ο έμπειρος προπονητής, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Νέου Κόσμου, πριν  από ενάμισι μήνα, όταν βρισκόταν στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς, με σκοπό να την κρατήσει στη Β΄ Αθηνών.

Έξι αγωνιστικές μετά, οι «κυανόλευκοι» μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας αναρριχηθεί στην 8η θέση με 33 βαθμούς.

Ο Δημήτρης Σερπετζόγλου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Onsports, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο Θρίαμβος πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, τονίζοντας ωστόσο πως ακόμη δεν έχει κριθεί η υπόθεση της παραμονής.

Όταν αναλάβατε τον Θρίαμβο, βρισκόταν σε δυσχερή θέση, στην προτελευταία με 17 βαθμούς και ουσιαστικά ήταν με το… ένα πόδι στη Γ΄ κατηγορία. Τι συνέβη και η ομάδα κατάφερε να αναστηθεί αγωνιστικά;

«Η ομάδα ήταν έτοιμη αγωνιστικά από τους προκατόχους μου. Από κει και πέρα, προσπαθήσαμε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, βελτιώσαμε τα λάθη μας και επιμείναμε στην επίτευξη του στόχου μας, που ήταν και εξακολουθεί να είναι η παραμονή στη Β΄ κατηγορία».

Πώς εξηγείτε το αήττητο που έχει να επιδείξει ο Θρίαμβος στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Από την αρχή δηλαδή της παρουσίας σας στον πάγκο του;

«Η ομάδα διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και η συνεργασία μου με τα παιδιά είναι άψογη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Ο Θρίαμβος μετά την πάροδο 25 αγωνιστικών, βρίσκεται στην 8η θέση με 33 βαθμούς. Πιστεύετε πως έχει ακόμη δρόμο να διανύσει στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β΄ κατηγορία;

«Για να πετύχουμε τον στόχο μας και με μαθηματικό τρόπο, θέλουμε να πάρουμε τρεις ακόμη βαθμούς στους πέντε εναπομείναντες αγώνες. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να διατηρηθούμε στην κατηγορία».

Στους έξι αγώνες που βρίσκεστε στον πάγκο του Θριάμβου, η ομάδα μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Ασπάζεστε την άποψη πως  πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού;

«Πράγματι έχουμε σημειώσει πέντε νίκες με Τόλμη (0-5), Καλαμάκι (2-0), Αλσούπολη (2-0), Μαρούσι (1-3), Κολωνό (3-1) και έχουμε μία ισοπαλία με τον Άτταλο (2-2 εκτός).

Η συγκομιδή μας είναι 16 βαθμοί. Τόσους πόντους δεν έχει συγκεντρώσει καμία άλλη ομάδα στον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, στα έξι τελευταία παιχνίδια. Επομένως ναι, μπορώ να πω απερίφραστα, πως ο Θρίαμβος, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού».


 



Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved