Ο Άρης Πετρούπολης καταγγέλλει

Ο Άρης Πετρούπολης καταγγέλλει

Η διοίκηση του Άρη Πετρούπολης, με αφορμή τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν όπως υποστηρίζει, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιάσωνα εξέδωσε ανακοίνωση.

Οι άνθρωποι της ομάδας των δυτικών προαστίων της Αθήνας, καταγγέλλουν εκτεταμένης έκτασης επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα με τη λήξη του ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Μετά το τέλος του αγώνα  ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ

Συγκεκριμένα παίκτες και παράγοντες του Ιάσονα επετέθησαν κατά παικτών και παραγόντων του Άρη που αποχωρούσαν οι μεν παίκτες από τον αγωνιστικό χώρο οι δε παράγοντες και φίλαθλοι της ομάδας μας από το γήπεδο, με αποτέλεσμα :
1. Να τραυματιστεί σοβαρά ο γυμναστής του Άρη Σταύρος Παναγόπουλος ο οποίος με την ομάδα μας αποχωρούσε προς  τα αποδυτήρια όταν  απρόοπτα δέχτηκε βάναυσα κτυπήματα από παράγοντες του Ιάσονα εντός του γηπέδου.

2. Η αποστολή του Άρη  δεν κατάφερε να φτάσει στα αποδυτήρια και δέχτηκε επίθεση από φιλάθλους του Ιάσονα  που εισήλθαν στο χώρο των αποδυτηρίων και κατώρθωσε να φύγει  από το γήπεδο με την παρέμβαση και βοήθεια της αστυνομίας  και συνοδεία 3 περιπολικών που την συνόδευσαν μέχρι το Δήμο Πετρούπολης.

3. Οι Φίλαθλοι του Ιάσονα μπήκαν στα αποδυτήρια του Άρη, επετέθησαν κατά των συνοδών της ομάδας μας  έσκισαν τον ρουχισμό που υπήρχε και έκλεψαν μπουφάν, χρήματα, πιστοτικές κάρτες πορτοφόλια των παικτών μας  και πολλά άλλα ! ! !  Με λίγα λόγια διέλυσαν τον χώρο των αποδυτηρίων μας

4. Φίλαθλοι του Ιάσονα επετέθησαν κατά των παραγόντων του Άρη που αποχωρούσαν από το γήπεδο.  Μεταξύ αυτών κτύπησαν τον  Γεν. Γραμματέα του Άρη Νίκο Παπαδόπουλο , τους παράγοντες της Διοίκησης του Άρη Ηλία Θεοφίλου,( ο οποίος φέρει τραύματα στο πρόσωπο και του οποίου έσπασαν το αυτοκίνητό),  τον Βλαχόπουλο Βασίλη, τον Μαράκη Μανώλη ( ο οποίος  έχει σκίσιμο και τραύμα κάτω από το μάτι και μεταφέρθηκε σε διημερεύον Νοσοκομείο,  ) και τον Γκίζα Διονύση

4. Τέλος  έγινε ομαδική επίθεση των φιλάθλους του Ιάσονα κατά των αποχωρούντων φιλάθλων μας  μεταξύ των επιτιθεμένων ήταν και ο ταμίας του γηπέδου, που προσπαθούσαν να εξέλθουν του γηπέδου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΟΡΓΗΣ  ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΠΑΙΚΤΩΝ,  ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΔΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ


Υ.Γ. Στη διάθεση της Αστυνομίας φωτογραφίες αυτών που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια



Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved