Με Big Mac στη Σούπερ Λίγκα, χωρίς;
Το μεσημέρι της Δευτέρας το διέψευδε, το βράδυ της ίδιας μέρας φαίνεται να συμφώνησε και πλέον είναι το φαβορί για να αναλάβει την ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων στο κυανόλευκο στρατόπεδο και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια.
Εδώ και μέρες, από τότε που κυκλοφόρησε ότι ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή, προσπαθώ να αφουγκραστώ τους φιλάθλους της ομάδας. Οι περισσότεροι είναι της άποψης: «Αν είναι να μας κρατήσει στη Σούπερ Λίγκα, ας έρθει».
Κάποιοι θεωρούν μαγκιά το ότι ο συγκεκριμένος επέλεξε τον Ηρακλή, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει πως να... κινείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για ντροπή, καθώς δεν συμφωνούν με το να έρθει στην ομάδα τους κάποιος με αρνητικό παρελθόν και εις βάρους του αποφάσεις.
Δεν μπαίνω στη διαδικασία γκάλοπ, απλά καταγράφω απόψεις. Υπάρχει και μία άλλη: «Όσο ήμασταν με τον σταυρό στο χέρι δεν κάναμε τίποτα. Τώρα με τον Big Mac θα γίνουμε δυνατοί».
Το αν η επιλογή του Ρέμου να δώσει την σκυτάλη στον Ψωμιάδη είναι σωστή ή όχι, θα το γράψει η ιστορία. Καλώς ή κακώς, τα αποτελέσματα θα τα κρίνουν όλα. Άπαντες στον Ηρακλή θέλουν την ομάδα τους να την δουν και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα και αν αυτό το καταφέρει ο Ψωμιάδης, δεν ξέρω πόσοι θα είναι αρνητικοί.
Τώρα θυμήθηκα και μία άλλη άποψη: «Αφού μας ρίξανε με το έτσι θέλω θα έχουμε τον Ψωμιάδη για να τους μπούμε στο μάτι».
Το πώς θα κρατήσει τον Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα το ξέρει ο ίδιος ο Ψωμιάδης. Το ποιος είναι ο Ψωμιάδης και τι έχει κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε.
Το τι πέτυχε στην Καβάλα επίσης το γνωρίζουμε. Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα φανούν και περισσότερα για τις προθέσεις και την διάθεση του Ψωμιάδη.
Ο Ερασιτέχνης ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν γραπτώς και με εγγυήσεις τις προτάσεις τους μέχρι την Δευτέρα, αλλά όπως φαίνεται ο Big Mac θα τους προλάβει όλους. Υπάρχει φίλαθλος του Ηρακλή που δεν θέλει την ομάδα του στη Σούπερ Λίγκα; Αν το κάνει ο Ψωμιάδης, ποιος θα αρνηθεί; Υπάρχει κάτι άλλο που θα κρατήσει τον Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα; Εκτός κι αν η ΕΠΟ πάρει πίσω τις αποφάσεις της...
Υ.Γ Αν ο Ηρακλής πάρει την θέση της Καβάλας στη Σούπερ Λίγκα θα δούμε στο Καυτανζόγλειο τους Αμπντούν και Καρντόζο;