Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν με πολλά ειδικά στοιχήματα

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν με πολλά ειδικά στοιχήματα

Πλήθος επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τη Super League, την Premier League, τη Serie A, την Bundesliga, τη La Liga και τη Ligue 1.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκαν και οι εθνικές ομάδες παραδίδουν τη σκυτάλη στους συλλόγους. Τα πρωταθλήματα αρχίζουν ξανά και το ενδιαφέρον κορυφώνεται στη μάχη για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Στη Super League προηγείται στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός με 23 βαθμούς και τον ακολουθούν η ΑΕΚ με 20 και ο ΠΑΟΚ με 19. Η 10η αγωνιστική συμπεριλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή (19:30) στο ΟΑΚΑ.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για τη Super League

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για το ελληνικό πρωτάθλημα πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα, μεταξύ των οποίων και τα ακόλουθα:

  • Νικητής διοργάνωσης
  • Νικητής διοργάνωσης χωρίς τον Ολυμπιακό (περιλαμβάνονται τα play off)
  • Πρωταθλητής χειμώνα
  • Ο Ολυμπιακός να παραμείνει αήττητος (κανονική περίοδος)
  • Ο Παναθηναϊκός να τερματίσει στην πρώτη τετράδα (περιλαμβάνονται τα play off)
  • Ο Απόλλων Σμύρνης/η Λαμία/ο Παναιτωλικός/ο Ιωνικός να τερματίσει στις 2 τελευταίες θέσεις (περιλαμβάνονται τα play out)
  • Ο Αστέρας Τρίπολης να τερματίσει στην πρώτη εξάδα (κανονική περίοδος)
  • Head to head ομάδων: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (περιλαμβάνονται play off και play out)
  • Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης
  • Over/Under συνολικών γκολ παικτών στην διοργάνωση (κανονική περίοδος)

Πήρε προβάδισμα η Τσέλσι

Στην Premier League η Τσέλσι προηγείται με 26 βαθμούς και την ακολουθούν η Μάντσεστερ Σίτι και η Γουέστ Χαμ με 23, η Λίβερπουλ με 22 και η Άρσεναλ με 20.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τον νικητή, την ομάδα που θα υποβιβαστεί, την ομάδα που θα τερματίσει στους πρώτους 2/4/6, τον νικητή χωρίς τους 6 μεγάλους, τον πρώτο σκόρερ.

Χέρι-χέρι Νάπολι και Μίλαν

Στη Serie A «συγκατοικούν» στην κορυφή οι αήττητες Νάπολι και Μίλαν με 32 βαθμούς και στην τρίτη θέση βρίσκεται η περσινή πρωταθλήτρια Ίντερ με 25 πόντους.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα, που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, είναι και αυτά για τον νικητή της διοργάνωσης, την ομάδα που θα τερματίσει τελευταία, την ομάδα που θα υποβιβαστεί, την ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα, τον πρώτο σκόρερ.

Μεγάλο φαβορί η Μπάγερν

Στην Βundelsiga η Μπάγερν είναι και εφέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί κι έχει πάρει διαφορά 4 βαθμών από τη δεύτερη στη βαθμολογία Ντόρτμουντ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τον νικητή της διοργάνωσης, τον νικητή χωρίς τη Μπάγερν Μονάχου, την ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα, την ομάδα που θα υποβιβαστεί, τον πρώτο σκόρερ.

Ευχάριστη έκπληξη η Σοσιεδάδ

Στη La Liga η Σοσιεδάδ είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού προηγείται με 28 βαθμούς. Μόλις 1 βαθμό πίσω της βρίσκονται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σεβίλλη.

Ανάμεσα στις επιλογές του Πάμε Στοίχημα για το ισπανικό πρωτάθλημα είναι και αυτές για τον νικητή της διοργάνωσης, την ομάδα που θα υποβιβαστεί, τον νικητή χωρίς τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα, τον πρώτο σκόρερ.

Χωρίς αντίπαλο η Παρί Σεν Ζερμέν

Στην Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει περίπατο. Έχει ήδη πάρει διαφορά 10 βαθμών από τη Λανς και 11 από τη Νις και τη Μαρσέιγ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στον νικητή χωρίς την Παρί Σεν Ζερμέν, τον πρώτο σκόρερ, τις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.



Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved