Ποιος θα ανοίξει το «χορό των γκολ» στο Ολυμπιακός – Τότεναμ στην πρεμιέρα του Champions League;

Ποιος θα ανοίξει το «χορό των γκολ» στο Ολυμπιακός – Τότεναμ στην πρεμιέρα του Champions League;

Την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ, κάνω μία τελευταία «γύρα» στο Διαδίκτυο για να προετοιμαστώ κατάλληλα ενόψει της αποψινής μάχης του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. 

Ποιες θα είναι, τελικά, οι εντεκάδες; Ποια θα είναι τα συστήματα των ομάδων και ποιοι παίχτες θα καλύψουν τα «κενά» στους άξονες του «Καραϊσκάκης»; Αν και ορισμένες φορές αισθάνομαι λες και διαβάζω για να δώσω… διαγώνισμα, η μελέτη των προγνωστικών βοηθάει όχι μόνο στο να αυξήσεις την αδρεναλίνη σου, πριν από την πολυαναμενόμενη έναρξη της αγωνιστικής δράσης της μεγαλύτερης διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και στο να μην απογοητευθείς με ένα αποτέλεσμα που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Πέδρο Μαρτίνς vs Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Η Τότεναμ, λοιπόν, έχει βρεθεί οχτώ φορές αντίπαλος με ελληνικές ομάδες. Μάλιστα, η πρώτη φορά από αυτές, την είχε βρει ξανά αντιμέτωπη με τους «ερυθρόλευκους» την περίοδο 1972-1973, στο τότε Κύπελλο UEFA. Εκείνη τη σεζόν, η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε από το πανίσχυρο λονδρέζικο σύλλογο, ο οποίος έφθασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ. Μπορεί η Τότεναμ να είναι για ακόμα μία χρονιά ανάμεσα στα φαβορί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπως και η επικρατέστερη για να κερδίσει τον επικείμενο αγώνα βάσει των αποδόσεων που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ωστόσο οι παίχτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.

oly1

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Ζοσέ Σα, στην άμυνα οι Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Oμάρ Ελαμπντελαουί και Γιασίν Μεριά, με βασικό παρτενέρ του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού, τον Ρούμπεν Σεμέδο. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες και Ανδρέας Μπουχαλάκης, με τον επιθετικό μέσο Ματιέ Βαλμπουενά να είναι προωθημένος, ώστε να δημιουργεί προϋποθέσεις απειλής για την αντίπαλη εστία. Μάλιστα, καλοβλέπω το σενάριο που θέλει τον Γάλλο διεθνή να σκοράρει και τον Ολυμπιακό OVER 4.5 με κόρνερ στον αγώνα. Στα άκρα της επίθεσης θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα τους Ντάνιελ Ποντένσε και Γιώργο Μασούρα, με τον Γιούσεφ Ελ Αραμπί να ψάχνει μαζί τους τις ευκαιρίες να σημειώσει γκολ, αν και τα προγνωστικά που θέλουν τον Μαροκινό να σημειώνει τέρμα δεν είναι υπέρ του. Η «στρογγυλή θεά», όμως, επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις, επομένως δεν αποκλείεται να δούμε τον Ελ Αραμπί να σκοράρει πρώτος και το ακριβές σκορ να διαμορφωθεί στο 2-1.

oly2

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν πολλά γκολ για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να προκριθούν στην επόμενη φάση, καθώς απέναντί τους υπάρχει και μία φορμαρισμένη Μπάγερν, που τους… περιμένει στη γωνία. Για το λόγο αυτό, εκτιμώ ότι το combo bet του Πάμε Στοίχημα στα Πρακτορεία του ΟΠΑΠ με ακριβές σκορ 2-1, 1-1 ή 1-2 αποτελεί την ιδανική επιλογή. Οι λονδρέζοι, εξάλλου, έχουν τον περιζήτητο μεσοεπιθετικό, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος ακολουθεί στα συνδυαστικά στοιχήματα που τον «βλέπουν» να σκοράρει με OVER 3.5 γκολ, όπως και τον Χάρι Κέιν, που θα μπορούσε να είναι, επίσης, ένας από τους παίχτες των «σπιρουνιών» που θα ανοίξει το χορό των τερμάτων.

Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί vs Έρικσεν και Κέιν

Πόσα γκολ, όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League; Ποια θα είναι η ομάδα που θα σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και ποιο μπορεί να είναι το ακριβές σκορ της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης; Θα καταφέρουν να σκοράρουν Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί ή θα δούμε μόνο τους Έρικσεν και Κέιν να παραβιάζουν την εστία των «ερυθρολεύκων»; Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκης», καθώς και το πώς θα διαμορφωθούν τα αποτελέσματα στις περισσότερες από 200 επιλογές που προσφέρει συνολικά το Πάμε Στοίχημα πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός-Τότεναμ, το άνοιγμα της αυλαίας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις, αλλά και κέρδη!

oly3

Αυτό γιατί στις βραδιές του Champions League και του Europa League το «Boost Νίκης» διπλασιάζει τα κέρδη στους νικητές του Πάμε Στοίχημα, με την προϋπόθεση να έχουν στοιχηματίσει στο «Τελικό Αποτέλεσμα», πριν από την έναρξη 8 αγώνων της ίδιας ημέρας, στην ίδια διοργάνωση. Πρέπει, δηλαδή, να ποντάρω στους 8 αγώνες της Τρίτης ή στους 8 της Τετάρτης για το Champions League ή σε 8 από τους 24 αγώνες της Πέμπτης για το Europa League. Αν οι επιλογές μου είναι σωστές, τότε θα εισπράξω διπλάσια κέρδη.

Την ίδια στιγμή, χάρη στην προωθητική ενέργεια «Στο Παρά 1» το Πάμε Στοίχημα επιστρέφει το ποντάρισμα στους παίκτες, στην περίπτωση που χάσουν 1 αγώνα από τους 5 που έχουν επιλέξει ως παρολί. Απαιτείται, βέβαια, η απόδοση ανά σημείο να είναι μεγαλύτερη ή ίση του 1,65 και αφορά στα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν από τον αγώνα. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με την έκδοση από το πρακτορείο ενός κουπονιού (voucher), το οποίο και μπορώ να εξαργυρώσω σε μελλοντικό μου στοίχημα εντός 72 ωρών. Για την εξαργύρωση του κουπονιού, ωστόσο, απαιτείται η συμπλήρωση τουλάχιστον 5 αγώνων σε παρολί και όχι σε συστήματα, καθώς και απόδοση δελτίου μεγαλύτερης ή ίσης του 7.


Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved