Πού ποντάρει ο Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν;

Πού ποντάρει ο Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν;

Μπορεί οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι να κινούμαστε σε ρυθμούς καλοκαιρινών διακοπών, ωστόσο, σήμερα θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από τη θερινή ανάπαυλα για να παρακολουθήσουμε την πρώτη μάχη του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Champions League στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν.

Αν και οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Τσέχους με αρκετές σοβαρές απουσίες, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιλέξει τους 22 ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Doosan Arena, ενόψει της ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στο Φάληρο. Ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκονται οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Βούκοβιτς, Μασούρας, Σολδάνο, Μάρκοβιτς και Κάιπερς, ενώ η αποστολή των Πειραιωτών δεν περιλαμβάνει ούτε τους Σισέ και Μεριά, λόγω της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αυτή η έλλειψη επιλογών στη βασική 11αδα και στον πάγκο της ομάδας, σε συνδυασμό με τους απειλητικούς επιθετικούς της Βικτόρια Πλζεν, έχει θορυβήσει τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος δεν συμμερίζεται τις απόψεις που επικρατούν περί ενός εύκολου αντιπάλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, είδε από κοντά τη Βικτόρια Πλζεν στο εντός έδρας αγώνα με τη Σίγκμα Όλομουτς, ενώ παρακολούθησε και το ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς, όπου οι Τσέχοι έκαναν το δύο στα δύο. Την προσοχή που πρέπει να επιδείξει ο Ολυμπιακός φανερώνουν, μεταξύ άλλων, και οι αποδόσεις των πολλών ειδικών στοιχημάτων που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για το τελικό αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης. Για το λόγο αυτό, δε θεωρώ καθόλου απίθανο να δω τον επιθετικό της τσεχικής ομάδας, Mίχαελ Κρμέντσικ να ανοίγει το σκορ της αναμέτρησης, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Champions League, με το ακριβές σκορ να διαμορφώνεται 2-1 υπέρ της Βικτόρια Πλζεν.

2

Ο 49χρονος κόουτς των «ερυθρολεύκων», ωστόσο, ποντάρει στην καλή αγωνιστική κατάσταση του Ματιέ Βαλμπουενά, γεγονός που προσφέρει πολύ καλή απόδοση σε ένα από τα επτά συνδυαστικά στοιχήματα, που θέλει τον Γάλλο παίχτη να σκοράρει με Over 4.5 και κόρνερ στον αγώνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει, επίσης, και σε πρόσωπα που ανταπεξήλθαν πέρσι στα προκριματικά, όπως ο Μιγκέλ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός μπορεί να μην ξεκίνησε τόσο καλά την προετοιμασία, αλλά έδειξε πως είναι παίκτης, που μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να δώσει λύσεις στο γρασίδι.

Επομένως, το σενάριο με τις πολύ καλές αποδόσεις που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και θέλει τον Γκερέρο να σκοράρει πρώτος και το ακριβές σκορ του αγώνα να είναι 1-2 αποτελεί μία, επίσης, πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Μεταξύ των υπόλοιπων «εκλεκτών» του Πορτογάλου προπονητή είναι οι Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Ντουρμισάι. Ωστόσο, στη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν την επόμενη εβδομάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του και τον Τυνήσιο στόπερ Μεριά, ο οποίος εντάχθηκε τελικά στη λίστα για τα προκριματικά του Champions League.

3

Πόσα γκολ, όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην πρώτη προσπάθεια του Ολυμπιακού στα γήπεδα της Ευρώπης; Ποια θα είναι η ομάδα που θα σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και ποιο μπορεί να είναι το ακριβές σκορ της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης που ανοίγει την αυλαία στα προκριματικά του Champions League για τους «ερυθρόλευκους»; Θα καταφέρουν να σκοράρουν Γκερέρο και Κρμέντσικ ή θα δούμε κάποιον άλλο παίχτη, όπως για παράδειγμα τον Γ. Κόπιτς των Τσέχων, να σημειώνει τέρμα; Σε ποιο λεπτό του αγώνα θα σημειωθεί άραγε το πρώτο γκολ και σε ποιο το τελευταίο;

Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί η αναμέτρηση του της Βικτόρια Πλζεν με τον Ολυμπιακό στη Doosan Arena, καθώς και το πώς θα διαμορφωθούν τα αποτελέσματα στα εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, το μόνο σίγουρο είναι ότι η αρνητική έκβαση του αγώνας για τους Πειραιώτες θα επιφέρει αναταράξεις, αμφισβητήσεις και όλα όσα πολλές φορές συμβαίνουν όταν μια ελληνική ομάδα πάει ως φαβορί για μια πρόκριση και τελικά τη χάνει.


Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved