Στο δρόμο για τη Λυών

Στο δρόμο για τη Λυών

Βγαίνει απόψε το ζευγάρι του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ατλέτικο έχει το προβάδισμα μετά το 1-1 που πήρε από την Αρσεναλ, αβαντάζ και η Μαρσέιγ μετά την επικράτηση με 2-0 στο «Βελοντρόμ» επί της Σάλτσμπουργκ.

Η Ατλέτικο πήρε το προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό της Λυών μετά το 1-1 που πήρε από την Αρσεναλ στο «Εμιρέιτς». Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αναγκάστηκε να παίξει για πολλή ώρα με δέκα παίκτες αλλά στα τελευταία λεπτά ο Γκριεζμάν εκμεταλλεύθηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και πέτυχε το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ, που συχνά-πυκνά δίνει προκρίσεις στις ρεβάνς. Αλλά και η Αρσεναλ έδειξε επιθετικές αρετές στο πρώτο ματς, άξιζε να βρει και δεύτερο γκολ και θα πάρει ρίσκα και στη ρεβάνς, καθώς με το 0-0 αποκλείεται. Δύσκολο το εγχείρημα να ψάξουμε το G/G καθώς η Ατλέτικο δεν δέχεται γκολ στα 11 τελευταία ματς στην έδρα της, ωστόσο το 1,80 του ΟΠΑΠ είναι προκλητικό και θα το κυνηγήσουμε.

Στην έτερη ρεβάνς, η Μαρσέιγ καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 με το οποίο υπέταξε τη Σάλτσμπουργκ στο «Βελοντρόμ». Αποτέλεσμα κάπως πλασματικό καθώς η αυστριακή ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα των Γάλλων Πελέ να κάνει σωρεία αποκρούσεων, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Στην έδρα της η Σάλτσμπουργκ έχει πετύχει μεγάλες ανατροπές και ευρεία σκορ στη διοργάνωση, τελευταίο το 4-1 επί της Λάτσιο στα προημιτελικά, πιστεύει στο ότι μπορεί να γυρίσει το 2-0 και να βρεθεί στον τελικό. Φυσικά και η Μαρσέιγ με τους Παγέτ, Τοβέν και Ζερμέιν έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο, το ματς υπόσχεται γκολ και ρυθμό, το Over 2,5 σε τιμή 1,55 στον ΟΠΑΠ αποτελεί στήριγμα.

Η πρότασή μας:
(22:05): ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΑΡΣΕΝΑΛ: G/G (1,80)
(22:05): ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΡΣΕΪΓ: Over 2,5 (1,55)



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved