Παιχνίδι με τα handicap
Επιστρέφει η Ευρωλίγκα μετά το διάλειμμα για τη διεξαγωγή των τελικών κυπέλλου στην Ευρώπη, μπορούμε να βρούμε στοιχηματικές ευκαιρίες.
Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στην Πόλη με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε, κρατάει βέβαια στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας και δύσκολα θα απειληθεί στη μάχη για την τετράδα. Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν και πάλι χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, απόντος του οποίου μεγαλώνει ο χρόνος συμμετοχής αλλά και ο μέσος όρος πόντων του Ερικ Γκριν. Ο Αμερικανός έχει 9,7 πόντους στην Ευρωλίγκα, όταν δεν παίζει ο Σπανούλης ο μέσος όρος του Γκριν ανεβαίνει στους 16,5 πόντους. Θα πάρει ασφαλώς πολύ περισσότερες προσπάθειες και μπορεί να ξεπεράσει το χάντικαπ των 11,5 πόντων.
Στο Ερυθρός Αστέρας-Γαλατασαράι το βαθμολογικό κίνητρο ανήκει στους Σέρβους, που θέλουν να αντιδράσουν μετά τις δύο σερί ήττες από Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Γαλατασαράι έκανε μόλις την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση, επί της παραπαίουσας Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι καλό. Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει πολύ καλή άμυνα στην Ευρωλίγκα, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, κρατώντας τους αντιπάλους του χαμηλά στο σκοράρισμα. Ο Μπλέικ Σιλμπ της Γαλατασαράι έχει 15 πόντους μέσο όρο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, όμως με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα τα νούμερά του θα πέσουν, ποντάρουμε στο να μην ξεπεράσει το χάντικαπ των 14,5 πόντων.
ΠΡΟΤΑΣΗ
(19:45): ΦΕΝΕΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκριν Over 11,5 πόντοι (1,70)
(20:00): ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Σιλμπ Under 14,5 πόντοι (1,70)