Σκοράρουν Πάρμα και Νάπολι
Πολλά τα παιχνίδια από το σημερινό κουπόνι και θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις όπου οι ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο.
Στην Ιταλία και το Καμπιονάτο, η Πάρμα υποδέχεται τη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα βρεθούν στις θέσεις της Ευρώπης μαζί με την Ίντερ. Οι «παρτενοπέι» από την πλευρά τους έχουν ουσιαστικά «καπαρωμένη» την 3η θέση. Παίζουν χωρίς άγχος και επιθετικά το τελευταίο διάστημα και για το λόγο αυτό θα επιλέξουμε το over.
Στη Σουηδία, η Γκέφλε υποδέχεται την ΑΪΚ. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το πρώτο παιχνίδι όπου έμειναν στο ισόπαλο 2-2 με την Μιάλμπι, πως θα παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο φέτος. Η ομάδα της Στοκχόλμης από την πλευρά της μετά την ήττα της πρεμιέρας δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και θα κυνηγήσει τη νίκη. Για το λόγο αυτό θα ποντάρουμε στα πολλά γκολ και το over.
Τέλος στη Δανία, η Μπρόντμπι, αντιμετωπίζει την Έσμπιεργκ σε μία «μάχη» Ευρώπης. Οι δύο ομάδες κρίνονται ισοδύναμες και το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Για το λόγο αυτό, θα ρισκάρουμε επιλέγοντας την ισοπαλία.
325. ΓΚΕΦΛΕ – ΑΪΚ Over 1.90
376. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ Χ 3.20
381. ΠΑΡΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ Over 1.75