Όσο μιλάει θα εκτίθεται…
In Time

Όσο μιλάει θα εκτίθεται…

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Αυτό που συμβαίνει με τον Βαγγέλη Λιόλιο είναι απίθανο! Έχει κάθε απίθανη δικαιολογία να… σερβίρει για να πείσει (αλήθεια ποιους;) και να απαντήσει για τα απίστευτα που γίνονται επί θητείας του στην ηγεσία του ελληνικού μπάσκετ.

Αρχικά, ο «ισχυρός άνδρας» του Προμηθέα, εδώ δεν ισχύει άλλο Λιόλιος, άλλο Προμηθέας, είχε προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου, για να μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν το μπάσκετ, αλλά και να κάνει απολογισμό των πεπραγμένων της Εθνικής ομάδας έστω και αν έχει περάσει πολύς καιρός από την διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ!

Αντ’ αυτού προτίμησε να δώσει συνέντευξη αποφεύγοντας τις ερωτήσεις που θα του έκαναν το OnSports και ένα δυο ακόμη Μέσα Ενημέρωσης που δεν μπορεί να τα ελέγξει και απλά εκτέθηκε. Γιατί αυτό που δεν αντιλαμβάνεται είναι πως όσο μιλάει ο Λιόλιος θα εκτίθεται.

Και εξηγεί ο πασέρ:

Υποστήριξε πως είναι άλλο ο Παναθηναϊκός και άλλο ο Γιαννακόπουλος. Δηλαδή, δεν ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι συνυφασμένος με την οικογένεια Γιαννακόπουλου εδώ και πολλές δεκαετίες;

Την ίδια στιγμή ακόμη υποστήριξε πως οι σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό είναι αγαστές και η συνεργασία πολύ καλή. Πως νοείται καλή μια συνεργασία όταν με ανακοίνωση σου εκθέτεις έναν παίκτη (Παπαγιάννης) για τις κλήσεις στα «παράθυρα» και αναγκάζεις τον Σύλλογο (Παναθηναϊκός) να βγάλει ανακοίνωση για να τοποθετήσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση; Που να μην ήταν και καλή δηλαδή ε;

Ισχυρίστηκε πως δεν κατάλαβε ότι ο Χρήστος Χριστοδούλου «φαγώθηκε» από την ΚΕΔ σε μια νύχτα. Σοβαρά τώρα; Ένας παράγοντας δικής του επιλογής και συντοπίτης του δεν ξέρει γιατί αποχώρησε; Ας πάει να τον βρει, στην ίδια πόλη (Πάτρα) βρίσκονται συχνά-πυκνά, ας τον αναζητήσει…

Ξέρει και παρά ξέρει γιατί «τα βρόντηξε» ο Χριστοδούλου και γιατί έφυγε και ο Σπυρίδωνος, αλλά επειδή είπαμε σκαρφίζεται κάθε απίθανη δικαιολογία, νομίζει πως θα κοροϊδεύει τον κόσμο.

Όπως έλεγε κι ο Μιτεράν όμως: «Τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα» και ξέρει πολύ καλά πως τον εκθέτουν.

Είπε πως η Εθνική ομάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους έξι ανθρώπους των Μιλγουόκι Μπακς, «αδειάζοντας» με αυτό τον τρόπο τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιτούδη. Τι είπε ο κόουτς; Ότι είναι δύσκολο να συνεργαστείς με έξι ανθρώπους στην προετοιμασία της Εθνικής. Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, εννόησε.

Καλύτερα λοιπόν να μην έλεγε τίποτε ο Λιόλιος. Ας άφηνε τα… μεροκάματα να συνεχίσουν να κάνουν το άσπρο- μαύρο.

ΥΓ: Αλήθεια το… πραξικόπημα με τους κριτές το είχε στην πλατφόρμα; Το είχε εξηγήσει στην Τάνια;

Ο πασέρ...



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved