Αγία Παρασκευή: Μηδενισμός με Χολαργό

Αγία Παρασκευή: Μηδενισμός με Χολαργό

Το μηδενισμό της Αγίας Παρασκευής στον αγώνα της με το Χολαργό, στην πρεμιέρα της στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής, αποφάσισε η ΕΟΚ.

Η ΚΑΠ είχε επικρατήσει του Χολαργού, στο κλειστό του Κοντόπευκου, ωστόσο δεν θα πάρει ούτε έναν βαθμό για το συγκεκριμένο ματς, μια και άλλος παίκτης είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα κι άλλος αγωνίστηκε. Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συνεδρίασε σήμερα (29/10) και αποφάσισε να της επιβληθεί μηδενισμός, όχι όμως και αφαίρεση τριών βαθμών, καθώς έκρινε πως υπήρξε λάθος και όχι δόλος.

Η ανακοίνωση: «Η εκτελεστική επιτροπή με την υπ’ αριθμόν 128/29-10-2014 απόφασή της επικύρωσε την εισήγηση της επιτροπής πρωταθλήματος περί επιβολής στην ομάδα Ανδρών του σωματείου Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής της ποινής του μηδενισμού της στον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του σωματείου Κ.Ο. Χολαργού της 12-10-2014 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, σύμφωνα με το συνδυασμό των άρθρων 47 παρ. 2α και 54 παρ. 10 του εσωτερικού κανονισμού της ΕΟΚ.

Στη συγκεκριμένη παράβαση κρίθηκε ότι δεν έχει εφαρμογή η διάταξη του άρθρου 82 Βα περί αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα Ανδρών του σωματείου Κ. Αγ. Παρασκευής, επειδή η τελεσθείσα ταυτοπροσωπία καλαθοσφαιριστή δεν οφείλεται σε άμεσο δόλο και κατά συνέπεια δεν πληρούνται καθ’ ολοκληρία οι απαιτούμενες για την εφαρμογή της προϋποθέσεις».



Παναθηναϊκός: Στο «Cartuja» ο εκτός έδρας αγώνας με την Μπέτις
Παναθηναϊκός: Στο «Cartuja» ο εκτός έδρας αγώνας με την Μπέτις
Sold Out το Βόλος – ΑΕΚ: Έκαναν… φτερά 19.000 εισιτήρια
Sold Out το Βόλος – ΑΕΚ: Έκαναν… φτερά 19.000 εισιτήρια
«Εμπρός Ανδρέα, για μια Πανάθα ωραία»
«Εμπρός Ανδρέα, για μια Πανάθα ωραία»
Λαμπερά εγκαίνια για το κατάστημα Allwyn στην Allwyn Arena
Λαμπερά εγκαίνια για το κατάστημα Allwyn στην Allwyn Arena
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved