Δέλλιος: «Θα τα ξαναπούμε»

Δέλλιος: «Θα τα ξαναπούμε»

Με συγκινητικό μήνυμα ο Γιώργος Δέλλιος ευχαρίστησε δημόσια όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στη Νίκη Αμαρουσίου, την οποία χαρακτήρισε οικογένεια.

Ο έμπειρος σέντερ αποχώρησε από το συγκρότημα των βορείων προαστίων μετά την απόφασή του να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λονδίνο. Με δημόσιο μήνυμά του παραδέχθηκε πως κατά τη διετή συνεργασία του με τη Νίκη Αμαρουσίου πέρασε αναρίθμητες όμορφες στιγμές και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι τους να ξανασμίξουν.

Η ανακοίνωση: «Έπειτα από δύο υπέροχες σεζόν στη Νίκη Αμαρουσίου, οι όμορφες στιγμές που πέρασα είναι αναρίθμητες και μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη. Άλλωστε, η καθεμία είναι και μοναδική, οπότε θα ήταν και λίγο άδικο να τις συγκρίνω. Χαρές, λύπες, συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα που σου μένουν παρακαταθήκη για το υπόλοιπο της ζωής σου. Ωστόσο, αυτό που θα μου μείνει χαραγμένο για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου είναι οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτό το σωματείο. Και αναμφίβολα, ο καλύτερος, ο πιο ταιριαστός χαρακτηρισμός που του αρμόζει είναι ένας: οικογένεια. Δέθηκα απίστευτα με την ομάδα και με όλους όσοι ήταν μέλη αυτής της πανέμορφης οικογένειας και μπορώ να πω ότι αυτά τα δύο χρόνια ήταν από τα ομορφότερα της ζωής μου.

Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνη Τσέκενη, αλλά και τους προπονητές μου Δημήτρη Χουχουλή, Μιχάλη Ραχωβίτσα και Δημήτρη Γκόφα που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με έκαναν να αισθάνομαι πολύτιμο και αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της οικογένειας. Εν συνεχεία, ευχαριστώ όλους τους παράγοντες και τα μέλη της διοίκησης οι οποίοι ήταν πάντα κοντά μου, σε οτιδήποτε και αν χρειαζόμουν. Μα, πάνω από όλα, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί τους τα δύο τελευταία χρόνια στη Νίκη. Με όλους, πλέον, μας συνδέουν δεσμοί φιλίας, ενώ με ορισμένους εξ αυτών οι δεσμοί που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας είναι και ακόμη πιο ισχυροί. Ήταν -χωρίς υπερβολή- τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Νίκης και υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας. Σας ευχαριστώ όλους! Θα τα ξαναπούμε!».



Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved