Σαλτουρίδης: «Όλη μας την ψυχή»

Σαλτουρίδης: «Όλη μας την ψυχή»

Χαρακτήρα ντέρμπι έχει η εκτός έδρας αναμέτρηση της Νίκης Αμαρουσίου με τον Προμηθέα Πατρών, σύμφωνα με τον Κώστα Σαλτουρίδη.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων καλείται αύριο (13/04, 17.00) να περάσει από το κλειστό της ΕΑΠ, αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο της κατάταξης του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος σέντερ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, παραδέχθηκε πως η αποστολή τους θα είναι δύσκολη και θα πρέπει να δώσουν όλη την ψυχή τους για να καταφέρουν να φύγουν με το «διπλό». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών: «Για εμάς το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών είναι σημαντικότερο στο πρωτάθλημα μέχρι το επόμενο! Δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανείς, θα πρέπει να μοχθήσουμε και να δώσουμε όλη μας την ψυχή εάν θέλουμε να τα καταφέρουμε. Κανείς δεν μας χρωστάει, πρέπει εμείς να καθορίσουμε τη μοίρα μας. Φυσικά πρόκειται για ντέρμπι, καθώς διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο πρώτος με το δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα. Περιμένουμε, λοιπόν, σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Συν τοις άλλοις, ο Προμηθέας έχει αποδείξει ότι στην έδρα του είναι ακόμα πιο δυνατός, αφού έχει να γνωρίσει ήττα μέσα στο «σπίτι» του από τον Ιανουάριο του 2013, ενώ θα θέλουν να κάνουν και δώρο στον κόσμο τους τη νίκη στη φιέστα της ομάδας».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Λόγω του ότι ο αντίπαλός μας έχει πετύχει το στόχο του, θα είναι απελευθερωμένος από το άγχος. Από την πλευρά μας, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης και έχουμε προετοιμαστεί εξαιρετικά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πνευματικά, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Από το τέλος του δεύτερου γύρου κι έπειτα έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια αποδεικνύοντας και τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε, αλλά και τι αξίζουμε. Για την αυριανή (12/04) μάχη θα χρειαστεί μπόλικη υπομονή και κατά τη γνώμη μου θα κριθεί σε σημαντικό βαθμό στον έλεγχο των ριμπάουντ. Θέλουμε να κεφαλαιοποιήσουμε τη μέχρι τώρα εντυπωσιακή μας πορεία. Είμαστε πανέτοιμοι».

Διαβάστε ακόμα...

Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ! (videos)
Η Βασίλισσα διάλεξε, τα γέλια πάγωσαν!
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η νέα απίστευτη τάπα στο ΝΒΑ (video)
NBA: Αν οι ομάδες ήταν... Πόκεμον! (photos)
Λίβερπουλ: Γυναίκα οπαδός «τρελάθηκε» με το φιλί του Φάουλερ! (video)

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved