Ο Ιταλός που γνώρισε τον Διαμαντίδη, στο Onsports για το 3-0: «Μεγάλη απόλαυση!» (photos+videos)

Ο Ιταλός που γνώρισε τον Διαμαντίδη, στο Onsports για το 3-0: «Μεγάλη απόλαυση!» (photos+videos)

Μπορεί η μεγάλη του αγάπη να είναι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά ο Ιταλός οπαδός με το τατουάζ του 3D στο μπράτσο του, ξετρελάθηκε με το επιβλητικό διπλό της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τo πανηγυρίζει στο Onsports!

«Σπουδαία μέρα!», είναι το πρώτο σχόλιό του στο Onsports για τον θρίαμβο των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου μέσα στον Πειραιά και συνεχίζει: «για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη απόλαυση!»

«Φυσικά! Επειδή μια νίκη επί του Ολυμπιακού είναι πάντα θαυμάσια! Ειδικά σήμερα», είναι η απάντησή του στην ερώτηση του Onsports για το τι σημαίνει για αυτόν η νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού με 3-0 μέσα στο «σπίτι» του Ολυμπιακού και αν αυτό ήταν το τέλειο δώρο γενεθλίων για αυτόν.

Ο Νταβίντε Ντι Σάντε ζει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του, αφού μόλις χθες (Κυριακή 2/3) έκλεισε τα 28 του χρόνια, ανήμερα του θριάμβου των «πρασίνων» επί των «ερυθρόλευκων», ενώ λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Διαμαντίδη για πρώτη φορά στη ζωή του και να του μιλήσει!

Ο νεαρός δημοσιογράφος βρέθηκε στο «Mediolanum Forum» και είδε από κοντά την αναμέτρηση του Εξάστερου με την Αρμάνι στο Μιλάνο και μετά το ματς γνώρισε το ίνδαλμά του και φωτογραφήθηκε μαζί του, όπως και με άλλα μέλη της αποστολής των «πρασίνων». Μάλιστα, απέσπασε το «μπράβο» του αρχηγού των νταμπλούχων Ελλάδας για το τατουάζ που κοσμεί το σώμα του!

Ο Νταβίντε Ντι Σάντε εξιστορεί αυτή του την εμπειρία στο Onsports: «Για μένα ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Παναθηναϊκό από κοντά. Και δεν θα είναι η τελευταία! Πριν το ματς γνώρισα φίλους από τη Θύρα 13. Έλληνες που μένουν στη Γερμανία και το Βέλγιο και κρατούν επαφή με την πατρίδα τους με την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό. Αφού τους έδειξα το τατουάζ μου, με περικύκλωσαν με αγκαλιές, βγάλαμε φωτογραφίες και τραγουδήσαμε συνθήματα, όπως τον ύμνο και το «χόρτο μαγικό», όλοι μαζί.

Μετά το παιχνίδι, με τον φίλο μου τον Ντομένικο που ήταν μαζί μου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και με τον οποίο στέλνω τον Πράσινο Πυρετό, πήγα στο πάρκινγκ του Mediolanum Forum, για να προσπαθήσω να βγάλω φωτογραφίες με τους παίκτες. Φωτογραφήθηκα με τον Μπράμος, τον Ματσιούλις, τον Αλβέρτη τον θρύλο και τον… Δημήτρη (Διαμαντίδη)! Ως συνήθως, ήταν πολύ φιλικός και μετά τη φωτογραφία, του έδειξα το τατουάζ μου.

Μετά από ένα μικρό χαμόγελο, ο Δημήτρης μου είπε: «μπράβο»! Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφίες με όλους τους άλλους, αλλά ελπίζω να έχω και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον… Ίσως στην Αθήνα! Για μένα, ήταν ακόμη πιο σπουδαία τα συναισθήματα, επειδή είχα την τύχη να δω ακόμη ένα ρεκόρ του 3D (2.000 πόντοι στην Ευρωλίγκα). Αυτή τη μέρα θα τη θυμάμαι για μια ζωή!»

Όσο για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι ο Νταβίντε ντι Σάντε έχει να πει στο Onsports για το πώς την είδε: «Για μένα χάθηκε μια σπουδαία ευκαιρία, επειδή ο Παναθηναϊκός σχεδόν δεν έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Επέστρεψε στο δεύτερο 20λεπτο, αλλά κουράστηκε. Αλλά, παρόλο που πολλοί παίκτες ήταν υποτονικοί, υπήρχε ευκαιρία για τη νίκη στο τελευταίο σουτ. Και τα έξι ματς θα είναι σημαντικά τώρα, επειδή η βαθμολογία είναι πολύ ισορροπημένη.

Η δεύτερη θέση είναι κάτι εφικτό, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του και τουλάχιστον ένα εκτός. Αλλά, για μένα, θα είναι καθοριστικό το τελευταίο ματς στην έδρα του Ολυμπιακού», τονίζει στο Onsports ο Ιταλός οπαδός του Παναθηναϊκού και συμπληρώνει για την επόμενη αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΟΑΚΑ: «Θα είναι ο πρώτος από τους έξι τελικούς! Και η ομάδα θα προσεγγίσει τον αγώνα σαν τελικό Ευρωλίγκας! Κάθε ματς από εδώ και πέρα στο Top 16 θα είναι καθοριστικό».

Ο Ντι Σάντε δεν μας έκρυψε και την ικανοποίησή του για το ντεμπούτο του Ζακ Ράιτ με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και παραδέχεται πως περιμένει ακόμη περισσότερα από εκείνον: «Δεν ήταν καθόλου κακός. Μπορεί να είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα με την ταχύτητά του, το απρόβλεπτο που έχει στο παιχνίδι του και την ικανότητά του να επιτίθεται από τη ρακέτα. Ίσως δεν είναι σουτέρ, αλλά θα μπορούσε να είναι μια σημαντική προσθήκη».

Θυμηθείτε εδώ την προηγούμενη συνέντευξη του Ιταλού οπαδού με το τατουάζ του Διαμαντίδη στο Onsports.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Δείτε τα βίντεο από το Αρμάνι – Παναθηναϊκός και τις φωτογραφίες που έβγαλε ο Νταβίντε ντι Σάντε με τα ινδάλματά του:

Ο Ιταλός που γνώρισε τον Διαμαντίδη, στο Onsports για το 3-0: «Μεγάλη απόλαυση!» (photos+videos)



Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved