Σπόρτιγκ: «Η βλακεία είναι πάνω από όλα»

Σπόρτιγκ: «Η βλακεία είναι πάνω από όλα»

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο κλειστό των Πατησίων, στον εντός έδρας αγώνα του Σπόρτιγκ με τον Προμηθέα Πατρών.

Ο Γιάννης Ντιπ τραυματίστηκε στο κεφάλι ύστερα από κάδο σκουπιδιών που δέχθηκε από την κερκίδα των γηπεδούχων, όχι όμως από τους οργανωμένους του «Sporting Club 1991» όπως αναφέρουν οι ίδιοι με σχετική ανακοίνωσή τους. Μεταξύ άλλων ζητούν συγγνώμη από τον παίκτη και την ομάδα του και φυσικά καταδικάζουν τα φαινόμενα βίας, δεσμεύονται πως θα απομακρυνθούν τα παράταιρα στοιχεία και συγχαίρουν τον Αλέξη Καρατζά και τους παίκτες του για το fair play που απέδειξαν στο φινάλε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν άλλωστε τέτοιες νίκες δεν τις θέλουν.

Η ανακοίνωση: «Το Sporting Club 1991 τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την τύχη της ανδρικής ομάδας του Α.Ο. Σπόρτιγκ. Αυτά τα δύο χρόνια έχουμε σπαταλήσει ατελείωτο προσωπικό χρόνο, ένα σωρό λεφτά με σκοπό να επαναφέρουμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί όπου ανήκει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Τη χρονιά που πέρασε τα καταφέραμε περίφημα και το ίδιο είχαμε σκοπό να πετύχουμε και φέτος. Αλλά είναι γνωστό ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι πάνω από όλα. Σε ένα παιχνίδι γιορτή που όλα κυλούσαν ομαλά κάποιος αποφάσισε για εμάς χωρίς εμάς. Αποφάσισε να καταστρέψει αυτό για το οποίο εμείς πολεμάμε δύο χρόνια… Αλλά αυτό τελικά ίσως να είναι το λιγότερο. Το σημαντικότερο είναι η ανθρώπινη υγεία που τόσο μα τόσο ηλίθια κάποιος έβαλε σε κίνδυνο. Ζητάμε ένα τεράστιο συγγνώμη από τον αθλητή Γιάννη Ντιπ, από ολόκληρη την ομάδα του Προμηθέα Πατρών που με τη στάση της ήταν πραγματικά υπόδειγμα και από ολόκληρη την μπασκετική κοινωνία για αυτές τις σκηνές που δεν τιμάνε την ιστορία μας.

Δεσμευόμαστε να διαλύσουμε όλα αυτά τα περιστατικά και να μην ξαναβάλουμε ανάμεσά μας τέτοια στοιχεία. Ήδη έχουμε κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν θα αφήσουμε ανθρώπους που εμφανίστηκαν σαν κομήτες και πάλι να διαλύσουν όλα όσα χτίσαμε. Ζητάμε από όλους τους ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν να έρθουν και να σταθούν δίπλα μας, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά να εξελιχθούν μέσα στο γήπεδό μας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να γκρεμίσει το όνειρο που με τόσο κόπο φτιάξαμε. Πολλά μπράβο στον Αλέξη Καρατζά και την ομάδα μας που δεν εκδήλωσαν την τελευταία επίθεση. Τέτοιες νίκες δεν τις θέλουμε και δεν μας ικανοποιούν. Κανένας μα κανένας δεν ενδιαφερόταν για το αποτέλεσμα. Γιάννη Ντιπ, πολλά περαστικά και πολλές πολλές συγγνώμες. Sporting Club 1991».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved