Χαρδαλιάς: «Δεν είμαστε πυροτέχνημα»
SHARE

Χαρδαλιάς: «Δεν είμαστε πυροτέχνημα»

Ήρθε για να μείνει ο Αθηναϊκός, που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και συνεχίζει!

Το συγκρότημα του Βύρωνα έφθασε αισίως τις 92 διαδοχικές νίκες εντός των ελληνικών συνόρων και παραμένει άγνωστο πού θα σταματήσει. Για το σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας του μίλησε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο πρόεδρός της, Νίκος Χαρδαλιάς, παραδεχόμενος πως δεν υπάρχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον: «Το όνειρό μας θα εξελιχτεί. Δεν είμαστε πυροτέχνημα. Οι επιτυχίες δεν περιορίζονται στο επίπεδο των Γυναικών, αλλά ξεκινούν από τα Μίνι, τις Κορασίδες και τις Νεάνιδες. Με σχεδιασμό χτίζουμε κάθε χρόνο μια ομάδα που σαρώνει τα ρεκόρ, αλλά πάντα εναρμονισμένη στα δεδομένα της κάθε εποχής και χωρίς να πετάμε στα σύννεφα». Είπε ακόμα...

Για την ενασχόλησή του με το γυναικείο μπάσκετ, παρότι επί χρόνια ασχολήθηκε με το χάντμπολ: «Δεν απολογούμαι σε κανέναν για το ποιο χόμπι θα ακολουθώ. Μία κάθετη διαφωνία με την ομοσπονδία χάντμπολ πριν από χρόνια και παράλληλα μία ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του Αθηναϊκού με έφεραν στο γυναικείο μπάσκετ. Με τις Γυναίκες μπορείς πιο απλά να σχεδιάσεις κάποια πράγματα σε επίπεδο ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν ανήκω στην κατηγορία του επαγγελματία παράγοντα, όπως προστάζει ο χώρος του ποδοσφαίρου».

Για το μέλλον του στο Αθηναϊκό: «Θα είμαι για τα επόμενα δέκα χρόνια στον Αθηναϊκό και στο γυναικείο μπάσκετ».

Για το πώς καταφέρνουν στον Αθηναϊκό να αντεπεξέρχονται οικονομικά, παρά την περίοδο κρίσης: «Είμαστε μόνοι μας, αλλά παραμένουμε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με τη σημαντικότατη βοήθεια πάντοτε των χορηγών μας. Χρωστάμε ως διοίκηση το 70%, όσων όμως μας χρωστάει με τη σειρά της η ΓΓΑ και επιτέλους κάποια στιγμή η πολιτεία θα πρέπει να πάψει να ασχολείται με το θεαθήναι και να εξασφαλίσει τα ελάχιστα για τους ρομαντικούς του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Οι οποίοι εν τέλει φέρνουν και τις επιτυχίες και τα ρεκόρ. Συζητάμε με όλους τους παράγοντες των άλλων ομάδων. Ο εχθρός δεν είναι ανάμεσά μας. Είναι η γενικότερη συγκυρία που υπάρχει και είναι απαραίτητο να υπάρξουν παρεμβάσεις από την ΕΟΚ».


ΑΕΚ: Ανυπομονεί για το ματς με το Περιστέρι ο Θίοντορ (photo)
ΑΕΚ: Ανυπομονεί για το ματς με το Περιστέρι ο Θίοντορ (photo)
Τι γράφει η πλάκα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου
Τι γράφει η πλάκα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου
Κιλπάτρικ: «Θέλω να παίζω για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»
Κιλπάτρικ: «Θέλω να παίζω για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»
ΝΒΑ: Άνοιξε λογαριασμό και στις αποβολές ο Ντόνσιτς (video)
ΝΒΑ: Άνοιξε λογαριασμό και στις αποβολές ο Ντόνσιτς (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies