Χιούστον Ρόκετς: «Έκλεισαν» τον Τζος Σμιθ

Χιούστον Ρόκετς: «Έκλεισαν» τον Τζος Σμιθ

Ο Τζος Σμιθ επιβεβαίωσε σχετικές ενδείξεις αποκαλύπτοντας πως αποδέχθηκε πρόταση των Χιούστον Ρόκετς ως unrestricted free agent.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, η ομάδα του Κώστα Παπανικολάου θα επισημοποιήσει την απόκτησή του, κίνηση που προϋποθέτει αφαίρεση ενός παίκτη από το ρόστερ του Κέβιν Μακ Χέιλ μέσω ανταλλαγής ή αποδέσμευσης. Πάντως, ο «J-Smoove» εξέφρασε ήδη την αισιοδοξία του για νέο ξεκίνημα στην καριέρα του μέσω των Τεξανών, που του υποσχέθηκαν θέση στη βασική πεντάδα, προφανώς σε βάρος του Ντονάτας Μοτιεγιούνας. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα μειωθεί και ο χρόνος συμμετοχής του «Παπ», αν δεν υπάρξει ξαφνική κίνηση για ανταλλαγή του, ενώ θυμίζουμε πως ο Σμιθ απασχόλησε αρκετές ακόμα ομάδες του NBA μετά την αποδέσμευσή του από τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Εξ αρχής, όμως, οι Ρόκετς θεωρήθηκαν φαβορί, ενώ από χθες ο Ντουάιτ Χάουαρντ βοήθησε στο απαραίτητο «ψήσιμο» του 29χρονου φόργουορντ. Πέρα από τον εκκεντρικό Αμερικανό, οι «ρουκέτες» επέκτειναν κατά τρία χρόνια το συμβόλαιο του Μακ Χέιλ, ο οποίος φαίνεται πως εξασφάλισε 13 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Τέρενς Τζόουνς (πόδι) πήρε μέρος σε σημερινή ελαφριά προπόνηση, αλλά δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό ματς (27/12, 03:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη στο «FedEx Forum». Μέσα σε όλα, ο Κλιντ Καπελά γύρισε στο βασικό ρόστερ ύστερα από νέο υποβιβασμό στους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς της D-League.

Μέμφις Γκρίζλις
Με τη σειρά τους, οι εκπρόσωποι του Τενεσί δήλωσαν αμφίβολους τους Ζακ Ράντολφ (γόνατο) και Τόνι Άλεν (μάτι) για τον μεθαυριανό αγώνα, κάτι που ίσως σημαίνει ότι ο Κουφός και Ταϊσόν Πρινς θα παραμείνουν στο αρχικό σχήμα του Ντέιβ Γέργκερ. Σε άλλο μεθαυριανό ματς (27/12, 05:00), οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Moda Center» χωρίς τον Ρόμπιν Λόπεζ (χέρι), ενώ ο Νικολά Μπατούμ είναι αμφίβολος μετά τον αποκλεισμό του από το χθεσινό με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ λόγω επανεμφάνισης πρόσφατου τραυματισμού στον καρπό. Αντίθετα, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ (ίωση) επέστρεψε έπειτα από έναν παραγκωνισμό, ενώ αποχώρησε προσωρινά από τον χθεσινό αγώνα εξαιτίας μικροτραυματισμού στο μάτι.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Από την πλευρά τους, οι «σίξερς» φαίνεται πως προσπαθούν να πείσουν τον Αντρέι Κιριλένκο (άδεια) να ενσωματωθεί με ουσιαστικό τρόπο στο ρόστερ του Μπρετ Μπράουν, αλλά αποδέσμευσαν τον Ρόνι Τουριάφ (ισχίο) μέσω του καταλόγου των waivers, για να επιβεβαιώσουν ενδείξεις περί επανάκτησης του Μάλκολμ Τόμας. Στα των τραυματιών, o Τόνι Ρότεν αποκλείστηκε από το χθεσινό παιχνίδι με τους Μαϊάμι Χιτ λόγω τραυματισμού στο δεξί γόνατο, ενώ περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Χόλις Τόμπσον εξαιτίας ίωσης, αλλά το πιθανότερο είναι πως αμφότεροι θα γυρίσουν στα παρκέ μέσω του μεθαυριανού αγώνα.

Ακόμα, Φουρκάν Αλντεμίρ (πόδι) έμεινε στον κατάλογο απόντων μαζί με τους Τζόελ Εμπίντ (πόδι) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), τριάδα που λογικά θα χάσει και το σαββατιάτικο ματς (28/12, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena». Τέλος αναφέρουμε πως οι «μορμόνοι» αναμένεται να αντιμετωπίσουν τους 76ερς χωρίς απουσίες, αφού ο Τρέβορ Μπούκερ λογικά θα γυρίσει στα παρκέ μετά τον αποκλεισμό του από το προχθεσινό παιχνίδι με τους Γκρίζλις.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved