Μαϊάμι Χιτ: Αυξημένες αρμοδιότητες για Ντουέιν Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Αυξημένες αρμοδιότητες για Ντουέιν Ουέιντ

Μία από τις πρώτες επιλογές του Έρικ Σποέλστρα στην οργάνωση των επιθέσεων αποτελεί ο Ντουέιν Ουέιντ.

Ο κόουτς των Μαϊάμι Χιτ αναγνώρισε τον ρόλο του Ουέιντ ξεκαθαρίζοντας πως τον ανέλαβε από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο «Φλας» είναι εξαιρετικός, παρά την επιστροφή του Λεμπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, που προκάλεσε σειρά από αγωνιστικές προσαρμογές. Πάντως, βασικός πλέι-μέικερ παραμένει ο Νόρις Κόουλ μπροστά από τον Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος δήλωσε πως προσαρμόστηκε σε αναπληρωματικό ρόλο. Στα των τραυματιών, ο Ουντόνις Χάσλεμ (τετρακέφαλος) δηλώθηκε αμφίβολος για το χθεσινό παιχνίδι με τους Ντάλας Μάβερικς, αλλά συνέχισε ως αναπληρωματικός του Σποέλστρα, οπότε υπολογίζεται και για το μεθαυριανό ματς (13/11, 02:30) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «AmericanAirlines Arena».

Αντίθετα, οι Κρις Άντερσεν (πλευρά) και Τζάστιν Χάμιλτον (βουβωνική χώρα) έμειναν έξω, οπότε είναι αμφίβολοι για τον μεθαυριανό αγώνα. Ο Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) είναι κοντά στο 100%, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα από τον Σποέλστρα, ο οποίος ανέφερε ότι φιλοδοξεί να τον ξεκουράσει, όσο μπορεί. Από την πλευρά του, ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (δάκτυλο ποδιού) αυξάνει σταδιακά τον χρόνο συμμετοχής του, άρα σύντομα θα εκτοπίσει τον Σόουν Ουίλιαμς από το αρχικό σχήμα. Για τους Πέισερς προηγείται σημερινό παιχνίδι (11/11, 02:00) στο «Bankers Life Fieldhouse» με τους Γιούτα Τζαζ, που απέκλεισαν τον Ρόντνι Χουντ (πόδι) για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά τον παραγκωνισμό του στο χθεσινό με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Άλλωστε φορά προστατευτική μπότα, ενώ ο Κουίν Σνάιντερ προσέδωσε σημαντικότερο αγωνιστικό ρόλο στον Ντάντε Έξουμ δίπλα στον Τρέι Μπερκ, με τον οποίο δουλεύει στενά τα τελευταία 24ωρα, ώστε να τον προσαρμόσει στα διαμορφωμένα δεδομένα και να του δημιουργήσει σημαντικότερο αγωνιστικό κίνητρο. Επίσης χώρεσε τον Τουρ Μάρι στην ενεργή 13άδα του με αφορμή την απουσία του Χουντ, ενώ εκθείασε τον Τζο Ινγκλς με αφορμή την ομαδική συμπεριφορά του στο παρκέ χαρακτηρίζοντας πολύτιμη τη συμβολή του Αυστραλού διεθνή στην πορεία των «μορμόνων». Βέβαια, στους Πέισερς υπάρχουν περισσότερα προβλήματα τραυματισμού, αλλά σταδιακά «ψήνονται» επιστροφές παικτών του Φρανκ Βόγκελ.

Μάλιστα, ο Ρόι Χίμπερτ (γόνατο) θα παίξει σήμερα, παρά τραυματισμό στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, καθώς τόνισε πως νιώθει έτοιμος και πρόσθεσε ότι ο Πολ Τζορτζ (πόδι) έχει «φουσκώσει» το τελευταίο καιρό, επειδή γυμνάζεται συνεχώς, από τη στιγμή που δεν μπορεί να ενταχθεί στις προπονήσεις. Από την πλευρά του, ο Σι Τζέι Μάιλς (κεφάλι) δεν είναι ακόμα στο 100%, όπως παραδέχθηκε ο Βόγκελ, άρα φυσιολογικά περιθωριοποιήθηκε από τρίτο συνεχόμενο ματς, ενώ ο Ρόντνι Στάκι (πόδι) δεν υπολογίζεται και θα επανεξεταστεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα φιλοδοξεί να επιστρέψει στα παρκέ ο Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος), αλλά ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον, φαίνεται πως θα χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας. Ούτε ο Τζορτζ Χιλ (γόνατο) θα τεθεί στη διάθεση του Βόγκελ μέσα στην εβδομάδα, όπως γνωστοποιήθηκε από την προηγούμενη.



Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved