Μιλγουόκι Μπακς: «Κόλπο γκρόσο» με Κιντ

Μιλγουόκι Μπακς: «Κόλπο γκρόσο» με Κιντ

Σχετικά απρόσμενα ο Τζέισον Κιντ φανέρωσε δυσαρέσκεια για τον ρόλο του στους Μπρούκλιν Νετς και… ανταλλάχθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς.

Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο φαίνεται πως έδωσε μελλοντικές επιλογές ντραφτ δεύτερου γύρου του 2015 και του 2019 στους Νετς, ώστε να αρπάξει τον 41χρονο Αμερικανό, ενώ σήμερα το πρωί απέλυσε τον Λάρι Ντρου, ο οποίος μέχρι πρότινος ετοιμαζόταν κανονικά για την έναρξη της preseason ενόψει του 2014-15! Από χθες (29/06) διέρρευσε μέσα από μερίδα βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων πως ο Κιντ απαίτησε ρόλο κόουτς/προέδρου, αντίστοιχο του Σταν Βαν Γκάντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς και του Φλίπ Σόντερς στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ενώ φέρεται να ζήτησε παραμονή του Μπίλι Κινγκ στη θέση του GM, αλλά οι επίμαχες τοποθετήσεις του έδωσαν νέες διαστάσεις στα προβλήματά του με τη διοίκηση των Νεοϋορκέζων, τα οποία ξεκίνησαν με την περσινή πρόσληψή του στη θέση του κόουτς, αφού ουδέποτε ξεπέρασε τον ορισμό του Λόρενς Φρανκ στη θέση του πρώτου βοηθού του, αν και σχετικά γρήγορα ο 43χρονος Αμερικανός… υποβιβάστηκε στην D-League.

Διέρρευσε επίσης πως ο Κιντ ενοχλήθηκε και από τη μεταγραφική πολιτική των εκπρόσωπων του Μπρούκλιν κατά τη διάρκεια της παρθενικής χρονιάς του ως τεχνικός και πως διατηρεί καλή σχέση με τον συνιδιοκτήτη των «ελαφιών», Μαρκ Λάσρι, οπότε φυσιολογικά μέσα σε 24 ώρες ακολούθησε συμφωνία για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Ουισκόνσιν. Μάλιστα εκτιμήθηκε προσωρινά πως ο παλαίμαχος πλέι-μέικερ θα αναλάβει και τα καθήκοντα του προέδρου, αλλά οι Μπακς αποφάσισαν πως δεν θα αλλάξουν το τωρινό διοικητικό σχήμα τους. Όσον αφορά τον διάδοχο του Κιντ στους Νετς, πρώτα «ακούστηκε» ο Μαρκ Τζάκσον, ενώ ακολούθησε ο Τζορτζ Καρλ, αλλά ο Λάιονελ Χόλινς προβάλει πλέον ως το σχετικό φαβορί. Μέσα σε όλα προέκυψε σχετικό σενάριο για τον Έτορε Μεσίνα, ο οποίος είναι μεν κοντά σε θέση στο τεχνικό επιτελείο των Σαν Αντόνιο Σπερς μετά την αποχώρησή του από τη ρωσική ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά φαίνεται πως αποτελεί επιλογή του ιδιοκτήτη των Νεοϋορκέζων, Μιχαήλ Προχόροφ.

Από την πλευρά του, ο 41χρονος κόουτς, ο οποίος θεωρείται πλέον «εχθρός» στο Μπρούκλιν, ζήτησε άδεια από την προηγούμενη ομάδα του, ώστε να πάρει τον βοηθό του, Έρικ Χιουγκς, στους Μπακς, σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Από εκεί και πέρα, η Netsdaily έγραψε πως ο Σόουν Λίβινγκτον δεν υπολογίζεται για το 2014-15, αν και σε πρώτο βαθμό εκτιμήθηκε πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ως unrestricted free agent, ενώ ο Αντράι Μπλάτσε, ο οποίος φαίνεται πως θα αλλάξει ομάδα ως unrestricted free agent, έγραψε στο Twitter: «Γαμ… το Μπρούκλιν», πριν υποστηρίξει πως αποτέλεσε θύμα χάκερ. Ακόμα, υπολογίστηκε πως οι Νετς ξόδεψαν… 1.9 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά της 44ης, της 59ης και της 60ής θέσης στο πρόσφατο ντραφτ, μέσω των οποίων επέλεξαν τους Μαρκέλ Μπράουν, Ζαβιέ Θέιμς και Κόρι Τζέφερσον, ενώ ο Μπράουν είπε ότι μοιάζει στον Ράσελ Ουέστμπρουκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ!

Μέσα σε όλα, ο GM Κινγκ ομολόγησε ότι ο χρόνος συμμετοχής του Μπρουκ Λόπεζ στο επόμενο πρωτάθλημα θα είναι περιορισμένος, μέχρι να ξεπεράσει κατά 100% τραυματισμό στο πόδι, ενώ ο Σλοβένος σέντερ της Ολίμπια Λουμπλιάνα, Άλεν Όμιτς, θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου της Νέας Υόρκης στο Summer League του Ορλάντο. Στα των Μπακς, κινούνται ακόμα σε… πεδία ανταλλαγών βάζοντας τον Ο Τζέι Μέιο στη λίστα παικτών υπό παραχώρηση, ενώ ο GM, Τζον Χάμοντ, δήλωσε πως ο Αντετοκούμπο μπορεί να μοιραστεί τις θέσεις «3» και «4» στην επόμενη regular season με τον Τζαμπάρι Πάρκερ, ο οποίος θα παίξει στο Summer League του Λας Βέγκας, αν και αποτέλεσε 2η επιλογή του φετινού ντραφτ. Αντίθετα, ο Ντάμιεν Ινγκλίς, επίσης φετινή επιλογή των «ελαφιών» στο ντραφτ, θα μείνει εκτός παρκέ για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού λόγω τραυματισμού στο πόδι, αλλά εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία του Κιντ ενόψει του 2014-15.



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved