Ντάλας Μάβερικς: Προσοχή στο ξεκίνημα θέλει ο Καρλάιλ

Ντάλας Μάβερικς: Προσοχή στο ξεκίνημα θέλει ο Καρλάιλ

Για πολλοστή φορά μέσα στο 2013-14, ο τεχνικός των Ντάλας Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ, άσκησε κριτική στους βασικούς παίκτες του.

Στην προκειμένη τόνισε πως απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή στο ξεκίνημα των παιχνιδιών, ενώ πρόσθεσε πως ευθύνεται και ο ίδιος με τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα. Δεν ξεκαθάρισε αν έρχονται αλλαγές για το σημερινό ματς (22/03, 02:30) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «American Airlines Center», αλλά ο Γκαλ Μέκελ κλήθηκε στο βασικό ρόστερ έπειτα από ολιγοήμερη παρουσία στην D-League και ίσως επιστρέψει στο rotation, αν και οι Τεξανοί αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες. Αντίθετα, οι «σβόλοι» δεν θα έχουν τους Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), αλλά οι Τάι Λόουσον (βουβωνική χώρα) και Ουίλσον Τσάντλερ (ισχίο) θα τεθούν στη διάθεση του Μπράιαν Σο.

Στο μεταξύ, ο Τόνι Πάρκερ των Σαν Αντόνιο Σπερς απέκτησε και επίσημα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της γαλλικής Βιλερμπάν, στην οποία μέχρι πρότινος ήταν αντιπρόεδρος, ενώ είναι στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς, όπως όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του για το αποψινό παιχνίδι (22/03, 04:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ίσως δοθούν ρεπό με αφορμή τον αυριανό αγώνα (23/03, 04:30) στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Αντρέ Ιγκουοντάλα (γόνατο), του Φέστους Εζέλι (γόνατο) και ενδεχομένως του Ζερμέιν Ο’ Νιλ (καρπός). Ακόμα, ο Ογκιέν Κούζμιτς υποβιβάστηκε εκ νέου στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς της D-League. Από την πλευρά τους, οι «βασιλιάδες» δεν θα έχουν τους Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο) στο σημερινό ματς με τα «σπιρούνια».

Σε άλλο αποψινό παιχνίδι (22/03, 01:30) οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχονται στο «AmericanAirlines Arena» τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη με τους Λεμπρόν Τζέιμς (μέση) και Γκρεγκ Όντεν (γόνατα) να είναι στη διάθεση του Έρικ Σποέλστρα έπειτα από ρεπό ενός αγώνα, ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ (γόνατα) θα παίξει κανονικά, αν και ακολουθεί αυριανός αγώνας (23/03, 02:00) στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Μέσα σε όλα, ο Τζάστιν Χάμιλτον υποβιβάστηκε στους Σιου Φολς Σκάιφορς της D-League. Στα των εκπρόσωπων του Τενεσί, ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) παραμένει στον κατάλογο απόντων του Ντέιβ Γέργκερ.

Από την πλευρά τους, οι «πελεκάνοι» δοκιμάζονται σήμερα (22/03, 01:30) στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς χωρίς τους Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο), αλλά ο Άντονι Ντέιβις (ίωση) θα επιστρέψει ύστερα από απουσία ενός αγώνα, ενώ ο Μόντι Ουίλιαμς είπε πως ο Ταϊρίκ Έβανς θα διατηρήσει αυξημένες οργανωτικές αρμοδιότητες στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Τέλος, τα «γεράκια» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), αλλά ο Ντένις Σρόντερ (αστράγαλος) είναι στη διάθεση του Μάικ Μπουντενχόλζερ, παρά πρόωρη αποχώρηση από το προηγούμενο ματς των Χοκς.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved