Νιου Γιορκ Νικς: «Κλείνουν» Φιλ Τζάκσον

Νιου Γιορκ Νικς: «Κλείνουν» Φιλ Τζάκσον

Σύμφωνα με το ESPN είναι πλέον ζήτημα χρόνου η πρόσληψη του Φιλ Τζάκσον από τους Νιου Γιορκ Νικς σε θέση «ενισχυμένου» GM.

Δεν έχουν ξεκαθαριστεί περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτιμούν πως ο ιδιοκτήτης των Νεοϋορκέζων, Τζέιμς Ντόλαν, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον πλήρη έλεγχο του συλλόγου στον «Zen Master», αν και ο Τζάκσον το ζήτησε. Πέρα από τα σενάρια, ο Τάισον Τσάντλερ αποκλείστηκε από το σημερινό παιχνίδι (11/03, 01:30) των Νικς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς εξαιτίας ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος και ο Μάικ Ουόντσον αποφάσισε να χαμηλώσει το αρχικό σχήμα πεντάδα με την εισαγωγή του Ιμάν Σουμπέρτ σε βάρος του βασικού σέντερ του δίπλα στους Αμάρε Στουντεμάιρ, Καρμέλο Άντονι, Τζέι Αρ Σμιθ και Ρέιμοντ Φέλτον! Δεδομένα στο περιθώριο είναι οι Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας). Ακόμα, οι Ερλ Κλαρκ και Σάνον Μπράουν «δεσμεύτηκαν» με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, ενώ μέσα σε όλα ανακοινώθηκε προσθήκη 18ης ομάδας στην D-League από το 2014-15, η οποία θα ελέγχεται αποκλειστεί από τους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου».

«4-4-14»
Μήνυμα που συμβολίζει την 4η Απριλίου δημοσίευσε στο Twitter ο Νέρλενς Νόελ (γόνατο) των «Σίξερς», που εκείνη την ημέρα (05/04, 02:30) δοκιμάζονται στο «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς, οπότε φυσιολογικά προκύπτει ενδεχόμενο για επαγγελματικό ντεμπούτο του rookie φόργουορντ/σέντερ στο συγκεκριμένο ματς, αν και δεν υπάρχει σχετική επιβεβαίωση από τους 76ερς. Όπως και να έχει, θα χάσει το σημερινό ματς με τους Νικς, από το οποίο θα απουσιάσει επίσης ο Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), που δήλωσε πως προσπαθεί ακόμα να προλάβει ματς της τρέχουσας regular season. Θυμίζουμε πως στα πιτς είναι ο Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) των «Σίξερς», ενώ η παρουσία του Λορένζο Μπράουν (πόδι) κρίνεται αμφίβολη. Πέρα από τους τραυματισμούς, τις τελευταίες ημέρες ο Μπρετ Μπράουν και οι συνεργάτες του δοκίμασαν τους Τζέιμς Νάναλι, Κέβιν Μέρφι, Ντάριους Τζόνσον-Όντομ και Σκοτ Σκαγκς, οι οποίοι φαίνεται πως διεκδικούν δεκαήμερο συμβόλαιο.

Έξω ο Κιριλένκο
Έπειτα από απουσία πέντε αγώνων, ο Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) θα επιστρέψει στη δράση στο αποψινό παιχνίδι (11/03, 01:30) των Μπρούκλιν Νετς με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Barclays Center», ενώ κανονικά θα παίξει και ο Πολ Πιρς παρά χθεσινό τραυματισμό στον δεξιό ώμο, αλλά ο Αντρέι Κιριλένκο αποκλείστηκε λόγω χθεσινού τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο και θα μείνει στο περιθώριο μαζί με τον Μπρουκ Λόπεζ (πόδι). Από την άλλη, οι «πτερόσαυροι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Πατ Πάτερσον, ο οποίος θα μείνει έξω για περίπου επτά με δέκα ημέρες λόγω τραυματισμού στον δεξιό αγκώνα, ενώ μετά το χθεσινό τριπλ-νταμπλ του ο Κάιλ Λόουρι υποσχέθηκε πως θα βελτιώσει τα ποσοστά ευστοχίας του κατόπιν σχετικού 27.1% στα τελευταία πέντε ματς. Ακόμα, ο Ντουάιτ Μπάικς επέστρεψε στο βασικό ρόστερ έπειτα από υποβιβασμό στους Μπάκερσφιλντ Τζαμ της D-League.

Κανονικά ο Ουέιντ
Σε άλλο σημερινό ματς (11/03, 01:30), οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχονται τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με τον Ντουέιν Ουέιντ (γόνατα) να παίζει σε δεύτερο παιχνίδι εντός 24 ωρών, αφού τα αρμόδια στελέχη του συλλόγου θέλουν να τεστάρουν την ετοιμότητά του. Την ίδια ώρα, ο Γκρεγκ Όντεν (γόνατα) απέσπασε ρεπό και ο Ντε Αντρέ Λίγκινς γύρισε στο βασικό ρόστερ ύστερα από παρουσία ενός αγώνα στην D-League. Στα των «μάγων», ο Κέβιν Σεραφέν (γόνατο) αποκλείστηκε από ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ ο Νενέ (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς.

Μέσα ο Ολαντίπο
Δύο αποκλεισμοί ήταν αρκετοί για τον Βίκτορ Ολαντίπο (αστράγαλος), ο οποίος πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Ζακ Βον και κρίθηκε ετοιμοπόλεμος για το σημερινό παιχνίδι (11/03, 02:00) των Ορλάντο Μάτζικ στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο. Τέλος, τα «ελάφια» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Λάρι Σάντερς (μάτι) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), ενώ ο Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) κρίνεται εκ νέου αμφίβολος, αλλά στην προκειμένη έδωσε το παρών στο πρωινό ζέσταμα του Λάρι Ντρου.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved