Ατλάντα Χοκς: «Ζεσταίνονται» Τιγκ και Κάρολ

Ατλάντα Χοκς: «Ζεσταίνονται» Τιγκ και Κάρολ

Την ύστατη ώρα θα κριθεί η συμμετοχή των Τζεφ Τιγκ και Ντε Μαρ Κάρολ στο σημερινό παιχνίδι των Ατλάντα Χοκς.

Με τους Αλ Χόρφορντ (ώμος), Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος) δεδομένα εκτός, οι εκπρόσωποι της Τζόρτζια θα προσπαθήσουν να διακόψουν σερί έξι ηττών όντας (22/02, 02:30) στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς, που θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο). Από την πλευρά τους, οι Τιγκ (αστράγαλος) και Κάρολ (οπίσθιος μηριαίος) παίρνουν μέρος στο τελικό ζέσταμα, αλλά δεν είναι ακόμα βέβαιο πως θα δώσουν το παρών στο αποψινό ματς. Σε μεταγραφικό επίπεδο, τα «γεράκια» παραχώρησαν στους Λος Άντζελες Κλίπερς τα δικαιώματα χρήσης του Τσενκ Ακιόλ της Γαλατασαράι στο NBA ως αντάλλαγμα για τον Αντουάν Τζέιμισον, τον οποίο αποδέσμευσαν και επίσημα σήμερα (21/02), ώστε να επανακτήσουν με συμβόλαιο μέχρι το πέρας του 2013-14 τον Καρτιέρ Μάρτιν, που «έκοψαν» χθες, ώστε να ολοκληρωθεί η παραπάνω ανταλλαγή. Παράλληλα επανέφεραν τον Τζάρεντ Κάνινγχαμ στο βασικό ρόστερ έπειτα από νέο υποβιβασμό στην D-League.

Ευνοημένος ο Ολαντίπο
Σύμφωνα με την Orlando Sentinel, ο Βίκτορ Ολαντίπο θα καθιερωθεί στη βασική πεντάδα του Ζακ Βον αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι (22/02, 02:00) των Ορλάντο Μάτζικ με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Amway Center» με αφορμή την αποδέσμευση του Γκλεν Ντέιβις, για τον οποίο ενδιαφέρονται πλέον οι Κλίπερς και οι Μπρούκλιν Νετς, που εξετάζουν και την περίπτωση του πρώτου ομοφυλόφιλου NBAer, Τζέισον Κόλινς. Ακόμα, οι εκπρόσωποι της Φλόριντα θα «δεσμεύσουν» τους Άντονι Τόμας και Ντεγουέιν Ντέντμον με δεκαήμερο συμβόλαιο, αφού με την παραχώρηση του «Big Baby» έμειναν με δεκατρείς παίκτες, ενώ το NBA επιτρέπει δεκαπέντε. Σε κάθε περίπτωση, ο Βον έχει όλα τα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του για το αποψινό ματς.

Βασικός ο Σμιθ
Από την πλευρά τους, οι Νικς θα ξεκινήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον μασκοφόρο Τζέι Αρ Σμιθ στο αρχικό σχήμα του Μάικ Ουόντσον λόγω του τραυματισμού του Ιμάν Σουμπέρτ (γόνατο), ενώ στα πιτς είναι επίσης οι Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος). Βασικός θα παραμείνει και ο Ρέιμοντ Φέλτον, ο οποίος δεν ανταλλάχθηκε και δήλωσε πως έχει χάσει κιλά από το ξεκίνημα του 2013-14, ώστε να παραμείνει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση, ενώ μέσα από τον σύλλογο της Νέας Υόρκης διέρρευσε πως οι Κλίπερς καθυστέρησαν και εν τέλει ακύρωσαν σκόπιμα συμφωνία για ανταλλαγή για τον Σουμπέρτ, ώστε ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ να μην καταλήξει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ!

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved