Λος Άντζελες Λέικερς: Για αρχή… αναπληρωματικός ο Γκασόλ

Λος Άντζελες Λέικερς: Για αρχή… αναπληρωματικός ο Γκασόλ

Εγκρίθηκε η παρουσία του Πάου Γκασόλ στον αποψινό αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ δεν θα συμπεριληφθεί στην πεντάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Ανατράπηκαν προσωρινά τα σχέδια του 61χρονου κόουτς, αλλά ο Γκασόλ θα αναλάβει τον επιθυμητό ρόλο κατά τη διάρκεια της σημερινής (18/01, 05:30) αναμέτρησης στο «Staples Center», αρκεί να εμφανιστεί στο 100%,  σε αγωνιστικά και σε θέματα υγείας. Άλλωστε ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έχασε όλα τα ματς από τις 6 Ιανουαρίου με διάσειση, οπότε δεν μπορεί να πέσει άμεσα στα… βαθιά. Είναι πιθανό, πάντως, να γίνει βασικός στο επόμενο ματς (20/01, 20:00), το οποίο είναι εναντίον των Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre».

Για την ώρα, ο Ερλ Κλαρκ θα διατηρήσει θέση στη βασική πεντάδα, αν και ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες ημέρες. Από την πλευρά του, ο Κόμπι Μπράιαντ υποστήριξε πως η τρέχουσα σεζόν είναι η περισσότερο απαιτητική της καριέρας του, καθώς έχει αναλάβει πολλές ευθύνες, κυρίως όσο έλειπε ο Στιβ Νας, στις οποίες δεν έχει συνηθίσει.

Εκτός του παιχνιδιού, ο GM των Λέικερς, Μιτς Κούπτσακ, εκτίμησε πως η ομάδα του δεν έχει πολλά περιθώρια ελιγμών στην «αγορά» των ανταλλαγών. Ακόμα, ο Στιβ Μπλέικ θα επισκεφτεί ιατρό την Κυριακή (20/12) και ο Τζόρνταν Χιλ τη Δευτέρα (21/12). Αμφότεροι επιζητούν νέα γνωμάτευση για τον τραυματισμό τους, αλλά ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα και ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ την επόμενη… σεζόν.

Αντίθετα, οι Χιτ δεν έχουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά θα δώσουν το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι σε διάστημα 24 ωρών. Χθες επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τον Λεμπρόν Τζέιμς να γράφει ιστορία και απόψε θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την ανοδική πορεία των «λιμνάνθρωπων». «Αν μας κερδίσουν, τότε θα αποκτήσουν τη δυνατότητα ανατροπής όλων των τωρινών δεδομένων. Γνωρίζουμε και κατανοούμε όλες τις ιδιαιτερότητες του αγώνα» σχολίασε σχετικά ο Ντουέιν Ουέιντ, με τον οποίο συμφώνησαν οι συμπαίκτες του και ο Έρικ Σποέλστρα.

Τέλος, ο Ντέξτερ Πίτμαν κλήθηκε στο βασικό ρόστερ μετά από παραμονή τριών εβδομάδων στους Σιου Φαλς Σκάιφορς της D-League. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πήρε μέρος σε δέκα ματς, στα οποία κατέγραψε μέσους όρους 12.0 πόντων και 8.5 ριμπάουντ.



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved