Λος Άντζελες Λέικερς: Γυρίζουν Νας και Γκασόλ

Λος Άντζελες Λέικερς: Γυρίζουν Νας και Γκασόλ

Κόντρα στους Σάρλοτ Μπόμπκατς επιστρέφει ο Πάου Γκασόλ για τους Λος Άντζελες Λέικερς, σύντομα ο Στιβ Νας, ενώ δύο γυναίκες παικτών των «αγριόγατων» συνελήφθησαν!

Κατ’ αρχήν, αναφορικά με τα αγωνιστικά, οι Νας και Γκασόλ προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα (17/12). Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσία του Καναδού πλέι-μέικερ σε ομαδικές ασκήσεις του Μάικ Ντ’ Αντόνι. Ωστόσο δεν υπολογίζεται για το αποψινό (19/12, 05:30) παιχνίδι με τους Μπόμπκατς, αλλά για αυτό (23/12, 05:30) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena». Θυμίζουμε πως ο 2-φορές MVP της regular season έχει απουσιάσει από 23 ματς εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό πόδι.

Από την πλευρά του, ο Γκασόλ, που έχει χάσει τα οκτώ τελευταία ματς, θα πάρει μέρος στον σημερινό αγώνα, καθώς ξεπέρασε τενοντίτιδα στα δύο γόνατα. Αντίθετα, η παρουσία του Τζόρνταν Χιλ στο «Staples Center» κρίνεται ακόμα αμφίβολη λόγω σπασμών στη μέση, που έχουν προκαλέσει ήδη αποχή δύο παιχνιδιών. Στα πιτς θα παραμείνει ο Στιβ Μπλέικ, ο οποίος αναρρώνει ακόμα από εγχείρηση.

Πρέπει να σημειωθεί πως με την επιστροφή των Γκασόλ και Νας, θα «τρέξει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «λιμνάνθρωπων». Είχε αποκαλυφθεί, άλλωστε, πως θα δοκιμάσουν αμφότερους στο βασικό σχήμα του Ντ’ Αντόνι, πριν προχωρήσουν σε ανταλλαγή ή ανταλλαγές και απόκτηση free agent πλέι-μέικερ. Τα σχετικά σενάρια είναι γνωστά και αφορούν, μεταξύ άλλων, τον Τζος Σμιθ των Ατλάντα Χοκς.

Από την πλευρά τους, οι Μπόμπκατς έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες στην έδρα των Λέικερς. Το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν είναι αυτό που σχετίζεται με τον Τάιρους Τόμας. Ο 26χρονος φόργουορντ, όμως, έχει και προσωπικό πρόβλημα, καθώς την Πέμπτη (13/12) το πρωί συνελήφθησαν η γυναίκα του και η αρραβωνιαστικιά του Μπεν Γκόρντον μετά από πάρτι του Κρις Πολ των Λος Άντζελες Κλίπερς!

Σύμφωνα με τη «Charlotte Observer», η Τζέιμι Τόμας και η Σάσα Σμιθ, αντίστοιχα, αντιμετωπίζουν πολλαπλές κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες είναι επίθεση σε αστυνομικό όργανο με δολοφονικό όπλο, αντίσταση σε σύλληψη και κλοπή. Συνολικά έγιναν έξι συλλήψεις γυναικών, οι οποίες σχετίζονται λιγότερο ή περισσότερο με τις «αγριόγατες» και τους Κλίπερς.



«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved