ESPN: «Υποψήφιος για ομάδες του ΝΒΑ ο Αταμάν»!
Περιζήτητος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει γίνει ο Εργκίν Αταμάν, αφού σύμφωνα με το ESPN βρίσκεται στις λίστες πολλών ομάδων για τη θέση του βοηθού προπονητή
Τα κατορθώματα της Εφές Αναντολού με την back to back κατάκτηση της Ευρωλίγκας φαίνεται πως έχουν ταξιδέψει μέχρι τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, ο Εργκίν Αταμάν έχοντας ανέβει δυο συνεχόμενες χρονιές στην κορυφή της Ευρώπης, φιγουράρει στις αρκετών ομάδων της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ, για να πλαισιώσει τα τεχνικά τους επιτελεία.
«Ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην Ευρώπη, ο Τούρκος Εργκίν Αταμάν, είναι υποψήφιος για τη θέση βοηθού προπονητή σε ομάδες του ΝΒΑ, σύμφωνα με πηγές του ESPN. Ο Αταμάν, που είναι και ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, κατέκτησε δύο φορές σερί την Ευρωλίγκα», αναφέρει ο Άντριαν Βονιαρόφσκι.
One of Europe’s most accomplished coaches – Turkey’s Ergin Ataman – is surfacing as a candidate for assistant coaching jobs in the NBA, sources tell ESPN. Ataman, the Turkish national coach, has won back-to-back EuroLeague titles with Anadolu Efes.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 1, 2022