Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πήρε... κεφάλι και συνεχίζει!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πήρε... κεφάλι και συνεχίζει!

Ο Γιώργος Βόβορας προπόνησε για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής την ομάδα του "τριφυλλιού" στην Euroleague και πήρε την τρίτη του νίκη σε πέντε αγώνες

Η χθεσινή αναμέτρηση μπορεί να μην ήταν η πρώτη στην οποία ο Γιώργος Βόβορας κοούτσαρε τον Παναθηναϊκό ως πρώτος προπονητής, αλλά ήταν η πρώτη όπου ο Έλληνας τεχνικός ξεκινάει την σεζόν ως head coach. Στο παρελθόν ο τεχνικός του "τριφυλλιού" είχε... βγει μπροστά σε δύσκολες στιγμές του συλλόγου και είχε κληθεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια και να κρατήσει όρθια την ομάδα. Τόσο μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη, όσο και μετά από εκείνη του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Γιώργος Βόβορας στα δύο πρώτα του παιχνίδια δεν είχε καταφέρει να πάρει την παρθενική του νίκη, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα (81-77, στις 21/10/2016) και κόντρα στην Αρμάνι στο ΟΑΚΑ (83-86 στις 21/12/2018), αλλά πέρσι τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα στο ΟΑΚΑ, ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτέλεσε παρελθόν και μέχρι να επιστρέψει ο Ρικ Πιτίνο.

Το πιο κρίσιμο 2/2

Την εβδομάδα που προηγήθηκε οι "πράσινοι" είχαν να δώσουν δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις μακριά από το "σπίτι" τους. Και μάλιστα σε διάστημα 48 ωρών. Με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και αμέσως μετά την Μπάγερν στο Μόναχο. Αρχικά ήρθε η νίκη με 86-85 απέναντι στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με το οποίο ο Γιώργος Βόβορας... άνοιξε λογαριασμό στην διοργάνωση. Ακολούθησε ένα ακόμα διπλό στα... καπάκια, μέσα στο Μόναχο 87-75, με τον Έλληνα τεχνικό να παραδίδει στον Αμερικανό "Hall of Famer" την ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και το προσωπικό του ρεκόρ να είναι στο 2-2!

Το απόλυτο μακριά από το ΟΑΚΑ

Χθες, ο Γιώργος Βόβορας είδε την ομάδα του να παίρνει την πρώτη της νίκη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στο γήπεδο της Χίμκι και πήρε ένα διπλό όπου ελάχιστες ομάδες θα καταφέρουν να κάνουν. Ο κόουτς του "τριφυλλιού" ήταν εξαιρετικός οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη και παίρνοντας το τρίτο θετικό του αποτέλεσμα στην διοργάνωση. Έχοντας το 3/3 μακριά από το ΟΑΚΑ.



Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με Ορτέγκα ενόψει Άστον Βίλα
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved