ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η αρκούδα τρελαίνεται (photos)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η αρκούδα τρελαίνεται (photos)

Ο Αντρέι Βατούτιν μπορεί να λέει τα… δικά του, ο Δημήτρης Ιτούδης όμως μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ετοιμάζεται να υποδεχθεί και τον Τόρνικε Σενγκέλια

Στις 24 Απριλίου του 2020 και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού το μέλλον των περισσότερων ομάδων στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως αθλήματος ήταν… αβέβαιο. Όλα ήταν στον αέρα. Και αυτό ήταν εύκολο να το καταλάβει κανείς αν διάβαζε τις δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν.

«Το μπάτζετ θα μειωθεί πιστεύω σε ένα ποσοστό της τάξεως του 30%. Η πρώτη των εσόδων θα είναι σημαντική. Βεβαίως η κρίση θα ρίξει και τις απαιτήσεις των παικτών" εξηγούσε τότε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας και συνέχιζε λέγοντας «Οι μισθοί στην Ευρώπη καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από τα φιλοδοξίες των ιδιοκτητών και δεν έχει σχέση με το ΝΒΑ. Κανείς στην Ευρώπη δεν θα δώσει υπέρογκα ποσά. Από την ομάδα μας δεν περιμένω να φύγουν αρκετοί παίκτες. Έχουμε κάνει ορισμένες κινήσεις με την επέκταση των συμβολαίων σε δύο παίκτες, όμως το μπάτζετ παραμένει ερωτηματικό και γι’ αυτό έχουμε παγώσει τις μεταγραφές».

Και όλα τα παραπάνω τα έλεγε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μια ομάδας… κρατικοδίαιτης. Που «ζει» σε τεράστιο βαθμό από τις επιχορηγήσεις του ίδιου της του κράτους και που… κακά τα ψέματα ο κορονοϊός δεν θα της έκανε και μεγάλο.. κακό.

Βέβαια στις 3 Ιουνίου κάποιοι θεώρησαν πως έρχονται δύσκολες μέρες για τους Μοσχοβίτες. Η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του Κάιλ Χάινς με την Αρμάνι Μιλάνο… τάραξε τα μπασκετικά «ύδατα» της Γηραιάς Ηπείρου. Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού για 7 συναπτά έτη παρέμεινε κάτοικος Μόσχας, κερδίζοντας τα πάντα και.. γράφοντας ιστορία.

Το σοκ της αποχώρησης του Αμερικανού σέντερ μπορεί να ήταν μεγάλο για τους… άλλους, αλλά όχι για τον Δημήτρη Ιτούδη και τους συνεργάτες του. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε την αρχή και εν συνεχεία, όπως όλα δείχνουν, απομένουν οι λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί ο «γάμος» του Τόρνικε Σενγκέλια με την ρώσικη «Αρκούδα». Αφού προηγουμένως, όμως, υπάρξει και το… διαζύγιο του Γεωργιανού σούπερ σταρ με την Μπασκόνια. Την ομάδα της οποίας ηγήθηκε και σήκωσε στις… πλάτες του για 5 συνεχόμενες σεζόν.

Και για να αναδείξουμε το… μέγεθος της… υπερβολής του Αντρέι Βατούτιν αρκεί να υπενθυμίσουμε πως αυτή την στιγμή ο Δημήτρης Ιτούδης μπορεί να κάνει τα πλάνα του για την νέα αγωνιστική χρονιά, ξεκινώντας την πεντάδα του με τους Μάικ Τζέιμς, Ντάνιελ Χάκετ, Ουίλ Κλάιμπερν, Τόρνικε Σενγκέλια και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Διαστημική… Αρκούδα.

Και ακόμα είναι 14 Ιουνίου. Στην υγειά του… Πούτιν!



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved