ΕΣΑΚΕ: Ο Γκουντάιτις έκανε το πιο γρήγορο double-double!
In Time

ΕΣΑΚΕ: Ο Γκουντάιτις έκανε το πιο γρήγορο double-double!

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού Αρτούρας Γκουντάιτις έκανε το πιο γρήγορο double-double στη φετινή Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ

Έπρεπε να φτάσει στην 7η αγωνιστική και στο έκτο παιχνίδι του στη φετινή Basket League για να βρει ο Παναθηναϊκός το πρώτο του double-double κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό ήρθε δια χειρός Αρτούρας Γκουντάιτις που κατάφερε μάλιστα να σημειώσει το πιο γρήγορο double-double της περιόδου.

Ο Λιθουανός είχε κόντρα στον ΠΑΟΚ με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ. Η δεύτερη επίδοση μάλιστα είναι και η κορυφαία του στην κατηγορία αφού στις πέντε προηγούμενες εμφανίσεις του δεν είχε ξεπεράσει τα τρία. Έφτασε στο double-double παρότι έμεινε στο παρκέ μόνο για 14:16, έχοντας τον λιγότερο χρόνο από όλους τους παίκτες που έφτασαν σε τέτοια επίδοση.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού σημείωσε δηλαδή το πιο γρήγορο double-double της σεζόν αφού το σχετικό ρεκόρ είχε από την 5η αγωνιστική ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν που είχε μετρήσει 10 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 19:50 του αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην περσινή Basket League ένας παίκτης του Παναθηναϊκού είχε το ρεκόρ του πιο γρήγορου double-double. Ήταν ο Τζέρεμι Έβανς που είχε 11 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 17:04 του πρώτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακομη για τον Παναθηναϊκό…

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μπήκε στη 40άδα των σκόρερ των «πράσινων» στην Basket League. Με τους πέντε πόντους του απέναντι στον Δικέφαλο, έφτασε τους 599 και ξεπέρασε τον σπουδαίο Μπάιρον Σκοτ που πρόλαβε σε μία σεζόν, το 1997-98, να σημειώσει 597 πόντους Πρωταθλήματος.

Ακόμη ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχοντας 3/4 βολές στο χθεσινό ματς, έφτασε και ξεπέρασε τις 300 εύστοχες στην καριέρα του στην Basket League. Σε 263 συμμετοχές έχει 301/445 (67,64%).
*Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει να είναι απολύτως εύστοχος στα τρίποντα. Είχε χθες 1/1 και μετράει πλέον 5/5 στο φετινό Πρωτάθλημα ενώ πριν τη φετινή σεζόν είχε 0/9 σε 149 παιχνίδια.
*Ο Νέιτ Ουόλτερς έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού στο φετινό Πρωτάθλημα που είχε πέντε ασίστ χωρίς να κάνει λάθος. Είναι ένας συνδυασμός που σημειώθηκε συνολικά 11 φορές ως τώρα.

 



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved