Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης ξεπέρασε Διαμαντίδη και Σπανούλη!

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης ξεπέρασε Διαμαντίδη και Σπανούλη!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ με τη φετινή καταπληκτική του σεζόν και είναι πλέον τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού, αλλά και 19ος σε συμμετοχές.

Ο εναρκτήριος αγώνας της σειράς πλέι οφ με τον Άρη, μπήκε στη λίστα αυτών με τους οποίους ο Γιώργος Παπαγιάννης σημείωσε κάποια αξιοσημείωτα επιτεύγματα. Σημαντικότερο όλων ότι έγινε ο τρίτος μπλοκέρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ο 20ός στην ιστορία της Basket League.

Ο διεθνής σέντερ με τη μοναδική τάπα του στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη έφτασε τις 158 και…

*Έγινε ο 3ος στην «πράσινη» λίστα του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού ξεπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη που είχε 157 από το 2004 ως το 2016. Επόμενος «σταθμός» του θα είναι η δεύτερη θέση της λίστας στην οποία βρίσκεται ο Αντώνης Φώτσης με 180 κοψίματα. Μάλλον άπιαστη μοιάζει όμως η κορυφή της στην οποία βρίσκεται ο Στόγιαν Βράνκοβιτς με 457.

*Έγινε ο 20ός μπλοκέρ στην ιστορία της Basket League αφού ξεπέρασε τον Βασίλη Καββαδά που έχει 157.
Ακόμη ο Παπαγιάννης με την 132η εμφάνιση Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, «σκαρφάλωσε» μία θέση στη σχετική λίστα και είναι πλέον στη 19η, αφού ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη που έκανε 131 εμφανίσεις στη σεζόν 2005-06 και στην τριετία 2007-10.

 



Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Κύπελλο Ελλάδας: Πέφτουν στη «μάχη» της League Phase οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας πρώην... elite στη Λεωφόρο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)