Άρης: Η εντολή ανάκλησης των δελτίων έπεσε στο ρεπό!

Άρης: Η εντολή ανάκλησης των δελτίων έπεσε στο ρεπό!

Μεγάλη τύχη έχουν στον Άρη, καθώς η εντολή ανάκλησης των δελτίων από την FIBA έφτασε στην ΕΟΚ την εβδομάδα που έχει το ρεπό από την Basket League

Στον Άρη θα πρέπει να παίξουν άμεσα ένα... τζόκερ, γιατί στην ατυχία τους με την εντολή ανάκλησης των δελτίων οκτώ αθλητών (ουσιαστικά πρόκειται για έξι παίκτες, τους Λόκετ, Κέλι, Τζούιστον, Κάουαν, Ουίλιαμς και Καμάρα, καθώς οι άλλοι δυο Κάζινς και Κλόμπουτσαρ έχουν αποχωρήσει) στάθηκαν τυχεροί, καθώς το θέμα «έσκασε» την εβδομάδα που έχουν ρεπό από την Basket League! Άρα δεν «καίγονται» να βρουν λύση σε μια-δυο ημέρες όπως θα συνέβαινε εάν είχαν αγώνα κανονικά.

Η μη καταβολή δυο δόσεων προς τον Μάικλ Τζένκινς οδήγησε στην απόφαση αυτή της FIBA που εστάλει απευθείας στην Ελλάδα και την ΕΟΚ προκειμένου να υλοποιηθεί.

Από την Πέμπτη (28/4) του Πάσχα λοιπόν οι παίκτες αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται με τον Άρη μέχρι να διευθετηθεί η να διακανονιστεί εκ νέου η υπολειπόμενη οφειλή προς Μάικλ Τζένκινς.

Όμως, όπως επισημάναμε άμεσα δεν έχουν... καούρα στον Άρη να τρέξουν, καθώς παίζουν ξανά στις 7 Μαΐου με την Λάρισα, οπότε υπάρχει χρόνος για εκ νέου διαπραγμάτευση.

Ωστόσο, επειδή πολλά λέγονται και πολύ περισσότερα ψιθυρίζονται καλό θα είναι να δώσει στη δημοσιότητα η ΕΟΚ και ο πρόεδρος της Βαγγέλης Λιόλιος το έγγραφο με την εντολή ανάκλησης από τη FIBA, ώστε να αποφεύγονται οι συζητήσεις επιπέδου... καφενείου, για το αν έφτασε εντός της ημέρας το χαρτί η έχει έρθει κάποιες ημέρες νωρίτερα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και την αποφυγή του αθέμιτου ανταγωνισμού...

Η θέση του Άρη για το θέμα της ανάκλησης των δελτίων είναι ξεκάθαρη και αναφέρει:

«Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάικλ Τζένκινς και τον Βίκτορ Σανικίτζε πριν από το Πάσχα, για επίτευξη νέου διακανονισμού, ο οποίος να επιτρέπει στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ να είναι συνεπής στις δόσεις της, χωρίς να διακυβεύεται η βιωσιμότητα της ομάδας.

Βάσει της υπάρχουσας συμφωνίας την οποία έκανε η ΦΙΜΠΑ, ο Τζένκινς και ο Σανικίτζε έχουν λάβει από τον Σεπτέμβριο του 2021 από έξι δόσεις, οι οποίες αντιστοιχούν σε περίπου 150.000 ευρώ. Το μηνιαίο ποσό προς τους δύο πιστωτές πλησιάζει το μηνιαίο μπάτζετ της φετινής ομάδας.

Η μη καταβολή των χρημάτων από το Στοίχημα, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πληρωμές, προς την ομάδα και προς παρελθόντα χρέη, που συνεχίζουν να γίνονται, δεν επέτρεψε την καταβολή των δύο τελευταίων δόσεων προς τον Τζένκινς και επήλθε η εντολή ανάκλησης των δελτίων από τη ΦΙΜΠΑ προς την ΕΟΚ.

Εφόσον επιτευχθεί η προαναφερθείσα συμφωνία, θα γίνει και η άρση της ανάκλησης των δελτίων».

 



Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved