Κάτας: "Βρήκαμε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να χάσουμε"

Κάτας: "Βρήκαμε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να χάσουμε"

Κάτας: Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει ακόμα καταλάβει πως η ομάδα του κατάφερε να χάσει σε ένα μόνο λεπτό

Ο Παναθηναϊκός είναι αλήθεια ότι έχασε το ματς μέσα από τα χέρια του και ο Όντετ Κάτας στη συνέντευξη Τύπου ήταν... σκασμένος. "Χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία 70 δεύτερα που ήμασταν μπροστά με 7 πόντους. Αλλά όχι μόνο εκεί. Στο ημίχρονο δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε δεν είχαμε ενέργεια. Βρήκαμε έναν μοναδικό τρόπο να χάσουμε. Αμυντικά στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Πρέπει να ξαναδώ το τέλος για να δω τι μπορούσα να κάνω καλύτερα".


Όσο για το αν τα λάθη προήλθαν από την έλλειψη "καθαρού" πλέι μέικερ: " Μπορεί να φταίει και η έλλειψη ενός καθαρού πλέι μέικερ. Αλλά οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν καλύτερα. Κάναμε λάθη όμως. Το βλέπουμε. Κάνουμε τα ίδια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο για 19 λεπτά τα πήγαμε πολύ καλά. Και στην επίθεση και στην άμυνα. Στο τέλος όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πρέπει να τα ξαναδώ. Είναι η δουλειά μου. Εγώ παίρνω την ευθύνη. Πρέπει να εκτελούμε καλύτερα. Πρέπει να βρούμε χρόνο να μάθουμε και να προχωρήσουμε. Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον αγώνα. Όχι μόνο στο τέλος. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και δε μπορείς να έχεις πολλά παράπονα από τους παίκτες. Έγιναν πολλά στα τελευταία 70 δεύτερα που δεν έπρεπε να γίνουν. Πρέπει να μάθουμε. Να μην ξαναγίνει". 

 
Για την ψυχολογία της ομάδας εν όψει και της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό: "Δεν θα έχει μεγάλη επιρροή. Ήταν πολύ ιδιαίτερο το πως χάσαμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.  Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, αλλά το τέλος ήταν απίστευτο. Πρέπει να το δω, να το συζητήσω. Είπαμε πολλά γι αυτό, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όσα έχουμε για να κερδίσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε".
Για την απόφαση της τελευταίας φάσης και την κατάσταση του Σαντ-Ρος: "Ο Σαντ Ρος ήταν έτοιμος και για σήμερα αλλά δε θέλαμε να ρισκάρουμε κάποια επιπλοκή. Γι αυτό και δεν έπαιξε. Θα είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό. Όσο για το ότι αποφάσισα να βάλω τη μπάλα από το δικό μας γήπεδο ήταν θέμα... χρόνου. Να "φάω" χρόνο. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι καλύτερο. Κάποιες φορές είναι καλό, κάποιες άλλες όχι". 



Σούπερ προσφορά* για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα από το Pamestoixima.gr
Σούπερ προσφορά* για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα από το Pamestoixima.gr
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Οι προθέσεις Πάρμα για Στρεφέτσα - Η τελική απόφαση και οι απαιτήσεις
Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Οι προθέσεις Πάρμα για Στρεφέτσα - Η τελική απόφαση και οι απαιτήσεις
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ-Μπιλμπάο και play outs της SL
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ-Μπιλμπάο και play outs της SL
Super League: Μάχες παραμονής σε Σέρρες, Λάρισα και Τρίπολη - Το πρόγραμμα και τα δεδομένα
Super League: Μάχες παραμονής σε Σέρρες, Λάρισα και Τρίπολη - Το πρόγραμμα και τα δεδομένα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved