ΠΑΟΚ: Ο Λυκογιάννης μίλησε για οικονομική εξυγίανση!

ΠΑΟΚ: Ο Λυκογιάννης μίλησε για οικονομική εξυγίανση!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης εκτιμά ότι τα δεδομένα στην ομάδα είναι καλύτερα, ενώ έκανε λόγο και για οικονομική εξυγίανση

Επιτυχημένο ήταν το «ντεμπούτο» του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», αναλύοντας τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα και ανέλυσε το σκεπτικό του: «Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν με την πανδημία ήταν σαν να παίζαμε φιλικό παιχνίδι, αλλά λόγω του πάθους που υπήρχε και λόγω της σημασίας που ξέραμε ότι είχε πήραμε μία γεύση.

Είναι πολύ σύντομο το διάστημα που είμαστε εδώ. Θέλαμε να διαχειριστούμε κατ' αρχήν την ψυχολογία, γνωρίζαμε ότι δεν θέλει περαιτέρω πίεση στους παίκτες. Επικεντρωθήκαμε πώς θα τονώσουμε το ηθικό. Στο τέλος ήταν πανηγυρισμός που είχε να κάνει με την νίκη» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης.

Όσο αφορά την εμφάνιση του Γιώργου Τσαλμπούρη, σχολίασε: «Θεωρώ ότι υπήρχε αδυναμία στη θέση 4 στον Άρη. Αρκετές φάσεις κατέληξαν εκεί. Ο Γιώργος ήταν εύστοχος. Είναι ένα παιδί που έχει ταχύτητα, δεν είναι ο αργός παίκτης με ύψος 2.17. Του αρέσει περισσότερο να παίζει με πρόσωπο και λιγότερο στη ρακέτα με τις επαφές. Του ταιριάζει περισσότερο να αγωνίζεται στη θέση 4. Τον γνωρίζω και ήταν γρήγορη η προσαρμογή μας».

Για το υλικό που έχει στα χέρια του, υπογράμμισε: «Τα ρόστερ της ομάδας δεν καθορίζουν την εικόνα. Η χημεία την καθορίζει. Η χημεία φαίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα. Πάντως η χημεία η απαιτούμενη δεν φαινόταν να υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Έχει συν και πλην το ρόστερ, όπως όλων των ομάδων. Το θέμα είναι πόσο καλά μπορείς να εκμεταλλευτείς τα θετικά στοιχεία και πόσο καλά θα καλύψεις τις αδυναμίες. Είμαι καινούργιος στην πόλη. Αυτό το παιχνίδι έχει μεγαλύτερη σημασία για όλους εσάς εδώ.

Γνωρίζω πως αντιμετωπίζεται. Όλα τα παιχνίδια, βέβαια, έχουν την δική τους σημασία, εμείς το έχουμε ήδη ξεχάσει και σε πέντε ημέρες δεν θα το θυμάται κανείς. Η χρονιά κυλάει. Σιγά σιγά πρέπει να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις, πάμε για το επόμενο βήμα».

Για την πρόκληση που έχει μπροστά του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, είπε: «Είναι μία πρόκληση γιατί η ομάδα είναι μεγάλο μέγεθος. Αυτό καθορίζεται από την ιστορία και τους τίτλους. Απ' αυτή την άποψη είναι πρόκληση. Ο καθρέφτης είναι το αγωνιστικό κομμάτι και η εικόνα που έχει η ομάδα στο γήπεδο. Αυτό θα καθορίσει ποιος είναι ο ΠΑΟΚ σήμερα. Το Νο 1 στην ατζέντα μας είναι να βελτιώσουμε την αμυντική συμπεριφορά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα σκριν. Σαν λίγκα πάντα μας χαρακτήριζε η αμυντική προσέγγιση και λιγότερο η ελευθερία του παιχνιδιού».

Τέλος, για τον στόχο του «δικεφάλου», σχολίασε: «Είναι πολύ θετικές οι εντυπώσεις μου από τους ανθρώπους της διοίκησης, με καλωσόρισαν πολύ ζεστά. Γίνεται μία νέα προσπάθεια με στόχο την οικονομική εξυγίανση και κυλάει με πολύ καλύτερα δεδομένα απ' ότι άλλες σεζόν. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος αυτής της ομάδας. Το συμμάζεμα και η αξιοπιστία είναι από τους βασικούς στόχους και νομίζω ότι αυτό είναι και το σωστό. Αν υπάρχει αξιοπιστία είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί ο σύλλογος σε ένα καλύτερο μομέντουμ».

 



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved