«Είμαι έτοιμος γι αυτό που έρχεται»
Ο Κρις Σίνγκλετον δεν κρατιέται για την κούπα, στέκεται στην ενότητα της ομάδας του και αφήνει πίσω του τον τέταρτο τελικό
Είναι από τους παίκτες που αν πιάσουν το… νορμάλ στάνταρ απόδοσή τους (τίποτα περισσότερο) στον επικείμενο πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, τότε θα έχουν βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Κρις Σίνγκλετον είναι πανέτοιμος για την κούπα και μιλάει για τελευταία φορά για τον τέταρτο τελικό.
Η ενέργεια έπαιξε ρόλο, αλλά η ουσία όλων των πραγμάτων ήταν η ενότητα που είχαμε. Το πως μπήκαμε στο γήπεδο, το πόσο ενωμένοι και προσηλωμένοι ήμασταν στον στόχο μας. Σε αυτά, βάλε τη συνέπεια που είχαμε στην εκτέλεση του πλάνου και θα καταλάβεις γιατί κερδίσαμε.
Ήταν σπουδαία η εμφάνισή μας, αλλά δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα από εδώ και πέρα. Ήταν το τέταρτο παιχνίδι, όλη η ουσία του πράγματος πλέον είναι σε αυτό που έρχεται, στον πέμπτο αγώνα».
Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr