Κουμπούρας: «Ρέθυμνο… δαγκωτό»

Κουμπούρας: «Ρέθυμνο… δαγκωτό»

Ψήφο εμπιστοσύνης στο Ρέθυμνο έδωσε ο Φάνης Κουμπούρας, μέσω του προσωπικού blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Στο περιθώριο της προεκλογικής περιόδου οι Κρητικοί θα υποδεχθούν αύριο (24/01, 15.00) στο «Μελίνα Μερκούρη» τον ΠΑΟΚ, για τη 14η αγωνιστική της Basket League. Ο 31χρονος γκαρντ έγραψε τόσο για το «Δικέφαλο του Βορρά» όσο και για το προηγούμενο παιχνίδι τους, με τον Άρη, αλλά και για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ενώ δεν παρέλειψε να «ψηφίσει» δαγκωτό Ρέθυμνο!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Καλησπέρα σε όλους, σας καλωσορίζω στο καινούριο blog του ΕΣΑΚΕ. Γράφω σήμερα, μία εβδομάδα περίπου μετά από την ήττα μας στο «Nick Galis Hall» από τον Άρη και μία ημέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον πολύ δυνατό φέτος ΠΑΟΚ, στο «Μελίνα Μερκούρη». Θα ήθελα να ξεκινήσω από το προηγούμενο ματς με τον Άρη και το εκπληκτικό ταλέντο του Βεζένκοφ. Η ερώτηση είναι πού μπορεί να φθάσει αυτό το παιδί. Έχουμε καιρό να δούμε 19χρονο να είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημά μας. Αγωνιστικά, δεν καταφέραμε να πάρουμε πολύτιμη νίκη και να κλείσουμε ιδανικά τον πρώτο γύρο. Οι λάθος επιλογές στα τελευταία πέντε λεπτά μας στοίχισαν τη νίκη και την ευκαιρία για ένα πολύ μεγάλο «διπλό».

Πρώτη φορά μέσα στη σεζόν έχουμε τρεις συνεχόμενες ήττες. Έχουμε να κερδίσουμε από τις 14 Δεκεμβρίου και σε όλο αυτό φαίνεται ότι μας έχει επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος, όπου παίξαμε δύο παιχνίδια σε διάστημα ενός μήνα. Λόγω του ότι είμαστε ομάδα από νησί δεν είχαμε την ευκαιρία παίξουμε κάποιο φιλικό, συν ότι είμαστε από τις λίγες ομάδες που δεν κάναμε κάποια αλλαγή, ενώ είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Για αυτό το λόγο φαίνεται ότι η προπόνηση αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ ανεβασμένη και όλα τα παιδιά θέλουν να πραγματοποιήσουμε την πρώτη νίκη μας για τη νέα χρονιά και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες στην έδρα μας, γιατί στο τελευταίο ματς στο Ρέθυμνο δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων.

Απέναντί μας έχουμε ξανά μία ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο είχαμε χάσει με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο. Θεωρώ πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο είχε γίνει φανταστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση. Είχαμε δύο ευκαιρίες στην κανονική περίοδο και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε για να κερδίσουμε το ματς. Ελπίζω να γίνει εξίσου ανταγωνιστικό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να πάρουμε μια είδους ρεβάνς. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος που υπάρχει στα εντός έδρας ματς, να μπούμε δυναμικά από την αρχή και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη.
ΥΓ. Εν όψει εκλογών και μετά από πολλή σκέψη θα ψηφίσω… δαγκωτό Ρέθυμνο Aegean».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved