Παναθηναϊκός: Kοιτάζει τον επόμενο ξένο!

Παναθηναϊκός: Kοιτάζει τον επόμενο ξένο!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει το νέο μεταγραφικό του χτύπημα τη στιγμή που οι Σέρβοι στέλνουν στους “πράσινους” τον ΝτεΜάρκους Νέλσον ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα.

Toν επόμενο μεταγραφικό τους στόχο, αναζητούν στον Παναθηναϊκό, έπειτα από τις ανακοινώσεις των Έι Τζέι Σλότερ και Εστεμπάν Μπατίστα. Το βάρος πλέον έχει πέσει στην αναζήτηση ενός ξένου γκαρντ, ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η περιφέρεια της ομάδας αλλά οι κινήσεις γίνονται προσεκτικά χωρίς βιασύνη.

Όπως είναι φυσικό πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν προταθεί, ωστόσο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει ξεχωρίσει τις καλύτερες περιπτώσεις για να κινηθεί ο Παναθηναϊκός. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο ΝτεΜάρκους Νέλσον ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα και ο τεχνικός των “πράσινων” εκτιμά τις δυνατότητές του.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως οι Σέρβοι τον στέλνουν στην ομάδα του «τριφυλλιού» κάτι το οποίο γίνεται όλο και πιο έντονα από χθες το βράδυ. Συγκεκριμένα τα ΜΜΕ της Σερβίας ανέφεραν πως ο Αμερικανός γκαρντ (29χρ., υψ. 1.93) δεσμευόταν με συμβόλαιο, ωστόσο είχε ζητήσει να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα που του οφείλει μισθούς δύο μηνών και η ομάδα παρότι είχε περάσει η διορία της αποδέσμευσής του, χθες έδωσε τη συγκατάθεσή της για να μείνει ελεύθερος, ώστε να μετακινηθεί στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την Ιταλία πάντως, δημοσιεύματα ήθελαν τον Αμερικανό Κέι Σι Ρίβερς (27χρ., υψ. 1.96) και τον Ισλανδό Τζον Στέφανσον (32χρ., υψ. 1.92) να βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού χωρίς βέβαια να είναι προχωρημένες οι περιπτώσεις τους. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο με συνέπεια να ακούγονται πολλά σενάρια από την ξένη αγορά.



Στην Κρήτη τον Ιούνιο η Εθνική
Στην Κρήτη τον Ιούνιο η Εθνική
Super League: Σε άριστη κατάσταση οι αγωνιστικοί χώροι των ομάδων
Super League: Σε άριστη κατάσταση οι αγωνιστικοί χώροι των ομάδων
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
Σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ
ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία έξτρα εισιτήρια για τον Βόλο
ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία έξτρα εισιτήρια για τον Βόλο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved