Παναθηναϊκός: Και τώρα ο… τελικός με τη Φενέρ
Ο Παναθηναϊκός με τα θετικά και τα αρνητικά του στο παιχνίδι του, έβγαλε και την υποχρέωση κόντρα στον Ηλυσιακό και τώρα σκέφτεται μόνο το παιχνίδι με τους Τούρκους
Μετά το περίεργο (όπως εξελίχθηκε) παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για ένα ακόμα πολύ σπουδαίο «τελικό», στην προσπάθειά του για πρόκριση με τους ευνοικότερους όρους στην επόμενη φάση της Euroleague. Στον χθεσινό αγώνα, οι «πράσινοι» του Φραγκίσκου Αλβέρτη έδειξαν πολύ μεγαλύτερη διάθεση στην επίθεση και έδειξαν ικανοί και ορεξάτοι να ανοίξουν το παιχνίδι να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να φτάσουν το σκορ σε υψηλά επίπεδα. Και την ίδια ώρα θα πρέπει άπαντες να αναλογιστούν πως ο Φράγκι δεν χρησιμοποίησε ούτε… δευτερόλεπτο τους Διαμαντίδη και Ματσιούλις, ενώ οι Γκιστ και Κάρι βρισκόντουσαν στον πάγκο με πολιτικά. Και παρ’ όλα αυτά οι «πράσινοι» έφτασαν τους 83 πόντους. Στην άμυνα, κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν… θέματα, αρκετά όμως εκ των οποίων πήγαζαν από το γεγονός πως ο Φραγκίσκος Αλβέττης και οι συνεργάτες του πάνω στον Ηλυσιακό δοκίμαζαν πράγματα εν όψει… Φενέρ.
Την Πέμπτη το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Φνεέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ένα παιχνίδι γεμάτο… ιδιαιτερότητες. Σε ένα παιχνίδι όπου και αυτήν την φορά η νίκη είναι μονόδρομος. Το απόγευμα ο Αλβέρτης και οι συνεργάτες του θα ξεκινήσουν την προετοιμασία της ομάδας τους για την αναμέτρηση με τον τουρκικό σύλλογο, ενώ σήμερα αναμένεται να εξετασθούν εκ νέου οι Κάρι και Γκιστ για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας τους αλλά και ο ακριβής χρόνος απουσίας τους από τα παρκέ.