Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα βήμα… ακόμα πιο μπροστά
SHARE

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα βήμα… ακόμα πιο μπροστά

Η διοίκηση των πρωταθλητών πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά και παρουσιάζει το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει τον κόσμο στο να... πρωτοπορεί και να αποδεικνύει με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία πως έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της χώρας μας, σε όλους τους τομείς. Και αυτό έγινε και αυτήν την φορά. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της παρουσίασε το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας που έχει ως σκοπό να φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και να μπορέσει να προσφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα στους φίλους του «τριφυλλιού» που θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας:

«Στα πλαίσια της εμπορικής εξωστρέφειας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και παρουσιάζει το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας. Αναγνωρίζοντας και επισημαίνοντας πως το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα αθλήματα στη χώρα μας αλλά και ταυτόχρονα πόλο έλξης ψυχαγωγίας και θεάματος, η ΚΑΕ σχεδίασε για τους εταιρικούς της πελάτες ένα πρόγραμμα πακέτου εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ως:

* Πρόγραμμα ανταμοιβής για τους εργαζόμενους της κάθε επιχείρησης
* Πρόγραμμα φιλοξενίας ή επιβράβευσης για τους πελάτες της επιχείρησης
* Προωθητική ενέργεια / δημόσιες σχέσεις μέσω της διάθεσης των εισιτηρίων.  

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας στηρίζεται στην μοναδικότητα κάθε επιχείρησης και συντάσσεται κάθε φορά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη με τη συνεργασία των συμβούλων πωλήσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι παροχές του προγράμματος εξασφαλίζουν  για τους εταιρικούς πελάτες της ΚΑΕ ειδικές τιμές με την αγορά πακέτου εισιτηρίων, αλλά και  τη δυνατότητα προβολής ή/και  διαμόρφωσης ιδιωτικού χώρου υποδοχής εντός των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Στόχος του προγράμματος  αποτελεί η δημιουργία μίας σταθερής σχέσης με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθιερώνοντας έτσι το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ως ένα από τα σημαντικότερα σημεία προβολής αλλά και συνάντησης εταιριών στη χώρα μας.
Με τις νέες θέσεις στο παρκέ του γηπέδου (court side seats),   καθώς και με τα αυξημένα πλέον μέτρα ασφαλείας και τον αυστηρό καθορισμό της θέσης παρακολούθησης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπόσχεται να εξασφαλίσει θεαματικότερη και ασφαλέστερη την διασκέδασή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πωλήσεων της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στα τηλέφωνα: 210 350 3288-90 και στο email: tickets@panathinaikosbc.gr».

ΠΑΟK: Χειρουργήθηκε ο Βέρνμπλουμ
ΠΑΟK: Χειρουργήθηκε ο Βέρνμπλουμ
Τα φετινά παιχνίδια του Τζήλου
Τα φετινά παιχνίδια του Τζήλου
Παναθηναϊκός: Έρχεται «σκούπα» στην ΠΑΕ
Παναθηναϊκός: Έρχεται «σκούπα» στην ΠΑΕ
Ρόδος: Μαρτυρία - σοκ για τη δολοφονία της φοιτήτριας από πρόσωπο «κλειδί» (vids)
Ρόδος: Μαρτυρία - σοκ για τη δολοφονία της φοιτήτριας από πρόσωπο «κλειδί» (vids)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies